Фики Стораро предложи брак на Гюлджан

23 юни 2017 | 09:03 Дачев
Звездата на Пайнер и телевизия "Планета" Фики Стораро, който до вчера бе и един от най-желаните ергени в България, вече официално не е свободен. Макар от няколко месеца да заявяваше публично, че е избрал бъдещата си съпруга и в медиите много да се спекулираше по темата "годеж", Фики Стораро не беше предложил брак на любимата си Гюлджан от Търговище, с която дружи от дете.
 
Вероятно причината за забавянето от негова страна е била търсенето на най-подходящ начин за това. Преди няколко часа 22-годишният Фикрет Тунчер Али сподели с феновете си в социалните мрежи щастливата новина, че е предложил брак на 20-годишната Гюлджан по романтичен начин - от хеликоптер.

Видео (45 сек.).
 
Певецът взел красивата си приятелка с колата и я завел на летище Лесново (близо до Елин Пелин). Там й казал, че иска да й подари разходка с хеликоптер. Качили се, отишли до едно езеро, на което се любували от високо, а на връщане на площадката за кацане бил опънат огромен червен винил с размери 3,5 X 1,5 м, на който било изписано с големи бели букви на червен фон: „Гюлджан, ще се омъжиш ли за мен?“.
 
Стораро младши сподели, като публикува видео във фейсбук и инстаграм и написа под него: „Тя каза ДА“.
 
Вече съмнение няма - Фики е сгоден. Клипчето събра много харесвания, а влюбените не крият радостта си от  благопожеланията, които получават.


ИЗБРАНО