Римейк на ”Макгайвър” - от 26 юли по FOX

22 юни 2017 | 11:20 Дачев
Макгайвър(2016 г., САЩ), нов прочит на идеята на класическия сериал от 1985 г., е приключенска екшън драма за двайсет и няколко годишния Ангъс Макгайвър – Мак. В ролята този път е 26-годишният американски актьор Лукас Тил, който има в кариерата си 3 номинации за "Teen Choice" - за кинофилмите "Хана Монтана" (2009) и "Х-Мен: Първа вълна" (2011).
 
В оригиналния сериал ролята се изпълняваше от Ричард Дийн Андерсън, който след него се прочу и с множеството си награди за 10-те сезона на "Старгейт".
 
Обновеният Макгайвър създава тайна организация в американското правителство, където използва изключителния си талант за нетрадиционно решаване на проблеми и солидните си научни познания, за да спасява живот. Към екипа му в рискованите мисии по света се присъединяват бунтарят и бивш агент на ЦРУ Джак Долтън и Патриша Торнтън, бивш агент на терен и настоящ оперативен директор, както и Райли Дейвис, непредвидим хакер с чип, имплантиран в рамото.
 
Под закрилата на Отдела за външни работи, Макгайвър поема отговорността да спаси света, въоръжен до зъби с всякакви ресурси – на практика малко повече от дъвка и кламер...
 
У дома Макгайвър се забавлява с амбициозния си съквартирант Уилт Бозър.

* * * * * * * *

Премиерната за България поредица тръгва по FOX от 26 юли 2017 - вторник и сряда от 22:00 ч.


ИЗБРАНО