„bTV Ваканция“ от 24 юни 2017, всеки уикенд от 15 ч.

19 юни 2017 | 12:11 Дачев
Специалната програма с анимационно кино ще продължи до началото на учебната година
 
Ваканцията е почивка, но и безкрайни приключения. Ваканцията е единственото истински свободно време. bTV предлага на зрителите да изживеят своята ваканция в най-колоритната компания – от 24 юни, всеки уикенд от 15:00 ч. „bTV Ваканция“ започва със забавната приключенска комедия „Ой, къде изчезна Ной!“ и ще продължи през цялото лято, до самото начало на новата учебна година. 
 
За първи път в национален ефир телевизионната публика ще има удоволствието да се наслади на специална програма с най-силните съвременни образци от световното анимационното кино. 
 
В афиша на „bTV Ваканция“ са включени общо над 20 заглавия от най-големите кино производители, сред които „Уорнър Броз.“, „Фокс“ и „Парамаунт“. В ефира ще прелети уникалният папагал от „Рио“ (1 и 2), неразделните Хълцук и Беззъб ще откриват непознати светове в „Как да си дресираш дракон 2“, а любимото на всички чудовище ще продължи да разсмива в поредицата „Шрек“.
 
Първите две части на „Аз, проклетникът“ заедно с премиерата на малък екран на третия филм от епичния „Ice Age“ - "Ледена епоха 3: Зората на динозаврите", приключенските комедии „Круд“ и „Книгата на живота“, охлювният екшън „Турбо“ и пингвинската сага „Весели крачета 2“ са само част от заглавията, с които малки и големи ще могат да поддържат доброто си настроение през най-топлите месеци от годината.