Историята на Версаче в ”Американска криминална история”

15 юни 2017 | 10:42 Дачев
Каналът FX съобщи, че сериите за убийството на Джани Версаче от поредицата „Американска криминална история” ще са на екран през 2018 г. преди тези за последиците от урагана „Катрина”. Първоначално историята на прочутия моделиер се явяваше като трети сезон, но снимките, които стартираха през април т.г., ще бъдат завършени преди старта на тези за урагана „Катрина”, чийто снимачен процес се отлага за 2018 г. 
 
Първият сезон на сериала бе озаглавен „Народът срещу О Джей Симпсън: Американска криминална история” (2016 г.) и завоюва 9 награди „Еми” и два „Златни глобуса”. Създателите му искаха да заснемат едновременно втори и трети сезона и след това да пуснат в ефир първо сериите за урагана „Катрина”, а след това и епизодите, посветени на убийството на Джани Версаче. На малък екран ще видим обаче първо сезон 2 през 2018 г. за Версаче, а втори сезон - през 2019 г. за урагана Катрина.
 
Едно от най-любопитните превъплъщения в сериала е това на Пенелопе Крус, която ще е Донатела Версаче. Рики Мартин ще бъде в ролята на дългогодишния партньор на Версаче Антонио Д’Амико, а в ролята на дизайнера ще видим Едгар Рамирес.


ИЗБРАНО