„Смъртоносен улов“ се завръща за разтърсващ 13 сезон

14 юни 2017 | 11:14 Дачев
Ловът на раци край бреговете на Аляска в леденото Берингово море е смъртоносно опасен. Премиерният 13-и сезон проследява Уайлд Бил, който влага всичките си пари в нова лодка. 
 
В новите епизоди ще видим и оттеглянето на братята Хилстранд, за които това е последен сезон.
 
Зиг Хансен опитва да установи баланс между здравето и имуществото си, докато младите капитани Джейк и Шон Дуайър се борят да запазят мястото си във флота.
 
Новият 13 сезон на култовата поредица „Смъртоносен улов“ ("Deadliest Catch") показва развитието на тези истории от 17 юни, събота, от 22:00 ч. по Discovery Channel
 
* * * * * * *
 
Освен с редицата емоционални завръщания и раздели, екипажите трябва да се справят с много по-тежък и сериозен проблем. Температурите в Берингово море са се вдигнали с 4 градуса спрямо изминалата година - 50 пъти повече от обичайното. В резултат на това раците са изчезнали, оставяйки ловците с празни ръце и пораждайки ожесточен лов в нерегистрирани води с цел запазване на препитанието им.
 
Капитан Зиг се подготвя за най-лошото, след като се завръща след тежък сърдечен удар. Изминалият сезон бе изключително изтощаващ и за отслабналия и трезвен Кийт Колбърн, който отново е на борда, за да поеме управлението.
 
С намаляването на квотите, Шон се бори да запази наследството на баща си, когото е изгубил наскоро, а Джейк Андерсън работи усилено, за да компенсира слабия изминал сезон.


ИЗБРАНО