„Как да ни се размине за убийство“ с продължение на 3 сезон

12 юни 2017 | 13:24 Дачев
 От създателите на „Анатомията на Грей” и „Скандал” - Шонда Раймс и Бетси Биърс, „Как да ни се размине за убийство“ се завръща с третия си сезон по AXN от 16 юни, всеки петък от 21:00 ч.

Новите серии започват с епизод 9 в 21:50 ч. (до последния еп. 15) след излъчените през есента епизоди 1 - 8.

Номинираната за „Оскар” Вайола Дейвис е в ролята на Аналис Кийтинг - корав професор по криминално право, преподавател и собственик на правна фирма. В класа й, наречен „Как да ни се размине за убийство”, Аналис предизвиква студентите си, да разрешават едни от най-заплетените криминални случаи, с които правната й кантора се занимава. 

Убийство, измама, страх и вина свързват професорката с дългогодишните ѝ сътрудници и студентите - и докато групата се опитва да продължи напред и да се фокусира върху клиентелата си, миналото продължава безмилостно да диша във вратовете на всички.

С неразрешеното убийство на Уолъс Махоуни и изчезването на Франк, Аналис и близкият ѝ кръг се опитват още по-ревностно да опазят тайните си скрити. Ще бъдат разрушени връзки, лъжите ще излязат извън контрол и една шокираща, нова тайна ще преобърне наопаки живота на всеки един от тях! 
 
* * * * * * *

Сериалът бе продължен през февруари т.г. за 4-и сезон, който ще се излъчи през 2017 - 2018 г. Бяха продължении и другите продукции на Шонда Раймс - „Анатомията на Грей” за сезон 14 и „Скандал” за сезон 7.


ИЗБРАНО