DARA и Славин откриват кастингите на X Factor утре от 9 ч.

11 юни 2017 | 13:25 Дачев
Прослушванията за предстоящия пети сезон на музикално шоу №1 стартират в 9.00 ч. в понеделник, 12 юни 2017, Студио 5 на НДК в София

Видео
 
Първи прослушвания, емоционални моменти и срещи с любими звезди ще бъдат в центъра на утрешния ден, който ще сложи начало на кастингите за пети сезон на X Factor. Екипът на музикалното шоу очаква своите срещи с новите открития на България.
 
Вълненията ще нараснат с появата на финалистката от 4 сезон на шоуто – DARA, заедно с победителя в трети сезон – Славин. Любимците на публиката ще вдъхнат кураж на явилите се кандидати и ще раздадат автографи на феновете си.
 
„Мина цяла година от кастинга, на който аз се явих и за това кратко време се сбъднаха много мои мечти, вече градя кариера като изпълнител. Нямам търпение да се срещна с хората, които са събрали смелост да се борят за своето място на сцената тази година!“, споделя DARA, чийто втори самостоятелен сингъл "Родена такава" оглави официалната класация на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир в продължение на 4 седмици.
 
Всеки, който мечтае да се превърне в следващата музикална звезда на България и да се докосне до неповторимата емоция на X Factor, може да се яви на кастинг на една от изброените дати.
 
Тази година прослушванията започват от столицата, след което ще се пренесат и в 4 от големите градове на страната.


ИЗБРАНО