Нападнатата камериерка - в “Комбина”

11 юни 2017 | 08:11 Дачев
Ударената от шведски турист в Слънчев бряг камериерка проговаря в ексклузивно интервю на Лора Крумова днес следобед в “Комбина” по NOVA.
 
65-годишната Диана Петкова разказва за ужаса и унижението след бруталната агресия от страна на Ралф Сундберг, на която стана жертва.
 
Актуалните политически процеси в страната и Европа, както и стабилността на правителството са тема на разговор с Румяна Бъчварова – началник на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов. Един от най-близките до премиера хора застава пред Лора Крумова.
 
Миролюба Бенатова представя: 10 години свобода – медиците ни след СПИН-процеса. Спомените на Валя Червеняшка и съпруга й Емил, който първи подава сигнал в България за арестите.
 
Непорасналото момиче на българското кино Катерина Евро ще бъде централен гост в предаването. За живота извън рамките, смелостта да остарееш и превъплъщенията на една жена.
 
Световноизвестната певица и композитор на филмова музика Лиса Джерард също ще бъде част от гостите на предаването. Носителката на “Златен глобус“ за музиката, която създава заедно с Ханс Зимър за филма “Гладиатор“, отваря сърцето  и душата си за българската публика. 
Пред Галя Щърбева тя разказва за страстта си към “Мистерията на българските гласове“ и какво е усещането да си с тях на една сцена. 
 
Темата на Краси Боев ще бъде различният поглед към един различен парад. Какво се случи на 10-тото издание на "София Прайд"?

Нона Йотова влезе в нова роля и съчетава театралната сцена с Народното събрание? Как се чувства като депутат от БСП, добри актьори ли са политиците и ходят ли на театър – разговор с Галя Щърбева.


ИЗБРАНО