Лесни и ароматни семейни рецепти от Лос Анджелис

8 юни 2017 | 10:43 Дачев
Ястията на Дафни“ - премиера тази вечер от 23 часа по Fine Living (2 епизода)
 
Дафни Брогдън признава „Моята философия е: не се страхувай да готвиш!“
Тя е комедийна актриса, телевизионна звезда, блогър и майка, а сега започва да води собствено кулинарно шоу. В „Ястията на Дафни“ тя споделя тайните на своите лесни и ароматни семейни рецепти от кухнята си в Лос Анджелис.
 
В първия епизод Дафни ще приготви специална вечеря за рожден ден - сочно печено свинско филе и сотиран лук за своя съпруг, известния готвач Марк Пийл. По-късно тя ще сподели няколко полезни съвета за онези дни, в които хладилникът ви е пълен с останала от предния ден храна.
 
Дафни е толкова забавна, че дори един журналист я нарече „тази смешна, смешна жена с удивителна кариера“. След успешните години на продуцент и радиоводещ, тя среща мъжа на живота си. „В началото си мислех, че е забавно гаджето ти да работи в ресторант. Можеш да се срещаш с приятелки в заведението и да се забавляваш, докато той работи. Когато обаче се родиха децата, си казах - „О, той не се е шегувал, когато ми каза, че не се прибира вкъщи"...
 
Когато се ражда и второто дете, Дафни се чувства толкова самотна и изолирана от света, че рашава за започне своя видеоблог, за да общува с други хора. Така един ден с нея се свързва продуцент, за да я покани да работи за телевизионния канал.
 
На въпроса - защо е приела, Дафни отговаря с типичното си чувство за хумор: „Защо не? Това е още една платформа за изява. Но е разбиващо, двете най-глупави индустрии в шоу бизнеса са телевизията и готвенето, а аз избрах и двете“...
 
„Ястията на Дафни“ се излъчват премиерно всеки четвъртък в 23:00 часа.
 
* * * * * * * *
 
Още програмни акценти по "Fine Living" през месеца:
 
Ловци на къщи ("House Hunters")
От петък до неделя, от 2 юни в 13:00 часа 
 
Отделни хора, семейства и двойки търсят своя перфектен дом. Във всеки епизод брокер помага на купувачите да обмислят плюсовете и минусите на три потенциални имота, а предаването проследява техните емоции при търсенето, избора и покупката на ново жилище. 
 
В новите епизоди:
- двойка от Ню Джърси, обичаща кулинарията, търси имот в близост до ресторантите на Филаделфия, където да могат да прекарват уикендите си. Но списъкът им с изисквания е нереалистичен, а намирането на перфектния имот се превръща в мисия невъзможна.
- Хейли и Бен купуват първото си жилище и търсят по-голяма къща в Пенсакола, Флорида, но не могат да постигнат съгласие дали да изберат къща с исторически чар или евтина и функционална.
 
Мега бърлоги
Всяка сряда, от 14 юни в 22:00 часа 
 
Интериорният дизайнер Анитра Мекадън проектира и създава по една невероятна стая за отдих, която по неповторим начин отразява интересите и начина на живот на едно семейство. Нейните оригинални идеи надхвърлят и най-смелите мечти на семействата, а тя преобразява скучните стаи в ослепителни, като използва креативни теми, вариращи от винен бар за възрастни за едно голямо семейство от три поколения до домашно кино, наподобяващо фюзелаж на пътнически самолет.
 
Екипът на „Мега бърлоги“ създава за ВИП двойка олимпийски медалисти и техните две деца удобно пространство за почивка в края на деня с развлекателен център по поръчка и елегантна камина от варовик.
 
Джада в Италия
Продължава всеки петък в 21:00 часа
 
Джада Де Лаурентис ни кани на фантастичния кулинарен маратон „Джада в Италия“, по време на който тя се връща в родината си, за да се види с приятели и роднини и да си припомни вкусовете на автентичната италианска кухня. 
 
След като пристига във Флоренция, Джада се отправя директно към пазара, за да купи продукти, с които ще приготви вкусен обяд в тоскански стил. Тя прекарва известно време с леля си Рафи и двете си спомнят за бабата на Джада – Луна и любовта й към ориза, като същевременно приготвят някои любими ястия от Северна Италия. 
 
По-късно Джада и Рафи се качват на влака и отиват на гости на по-възрастната й леля в Милано, която за обяд им приготвя любимото си печено ястие – паста с кюфтенца.


ИЗБРАНО