Disney Channel в началото на лято 2017

29 май 2017 | 12:18 Дачев
"Мики и приятели състезатели" - сезон 1: Премиера

Анимираното щуро автомобилно състезание на Дисни Джуниър - Мики и приятели състезатели, е приключенски сериал за деца в предучилищна възраст. Главни роли в него имат звездата № 1 на Дисни Мики Маус и неговите приятели Мини, Плуто, Гуфи, Дейзи и Доналд. 
 
Сериалът отвежда Мики и бандата, заедно с техните уникални трансформиращи се превозни средства, на весели околосветски състезания, но не липсват и лудории в родния им град Hot Dog Hills. Извън пистата, Мини и Дейзи също така управляват свой собствен успешен бизнес като „Щастливи помощници“, разрешавайки проблемите на всеки в нужда. Насочени към деца на възраст от 2 до 7 години, историите са създадени да предават социални и емоционални уроци за приятелството, работата в екип, оптимизма и спортсменството. 
 
Премиера в събота, 3 юни, от 07:50 часа, и всяка сутрин през уикендите на месеца.
 
* * * * * * *
 
"11" - сезон 1: Премиера  
Това е новият футболен сериал, който стартира през лятната ваканция по Дисни Ченъл. 
Най-голямата страст на Габо е футболът. Неговите приключения започват с пътуването му до Буенос Айрес, където ще живее в училищните общежития. Той мечтае да стане велик играч, но дори не подозира за скритите тайни на семейството си.  
 
Премиера в понеделник, 19 юни, от 20:00 часа, и излъчвания всеки делничен ден до края на месеца. 
 
* * * * * * *
 
"Елена от Авалор": Маратон
Да отпразнуваме деня на детето с една принцеса и малко магия по Дисни Ченъл. Начало: четвъртък, 1 юни, от 15:00 часа с 5 последователни епизода на Елена от Авалор. Освен това с кратки промоционални откъси ще можем да надникнем в най-новия анимиран сериал „Рапунцел и разбойникът“, който ще стартира по Дисни Ченъл по-късно тази година.
 
Действието на Елена от Авалор се развива в омагьосаната приказна страна и разказва историята на смела и авантюристична тийнейджърка, която е спасила кралството си от зла магьосница и сега трябва да се научи да управлява като принцеса, докато стане достатъчно зряла да бъде кралица. Това пътуване ще й помогне да разбере, че новата й роля изисква съобразителност, твърдост и съчувствие, характерни черти на всички велики лидери. 
 
* * * * * * *
 
На почивка с Дисни
 
Ако ти не заминаваш на почивка, Дисни ще доведе почивката при теб! Това лято се помотай с Аз съм по средата, Къмпиране, Елена от Авалор, Бизаардварк и другите приятели на Дисни. 
 
Забавата започва в понеделник, 19 юни, с двойна доза Аз съм по средата, сезон 2  и премиери на нови епизоди от понеделник до петък. 
 
* * * * * * *

Сутрешни премиери през уикенда 
 
Клонинги в мазето, сезон 4 продължава с премиерни епизоди от 09:30 часа всеки уикенд до 18 юни.  
Кейси под прикритие, сезон 2  – финал на сезона от 10:00 часа в събота, 3 юни. 
Райли в големия свят, сезон 3 – гледайте едночасовия финален епизод от 10:30 часа в събота, 4 юни.
Лив и Мади, сезон 4 се завръща с нови епизоди през уикендите от 10-ти до 18 юни.
 


ИЗБРАНО