Седмица на детето по bTV Comedy

26 май 2017 | 11:18 Дачев
Пингвини, сови, папагали, охлюви и кучета разсмиват малки и големи
 
Седмица на детето започва на 29 май, понеделник, по bTV Comedy. До 2 юни, всеки делничен ден в 10:00 (в часа на игралния филм), комедийният канал ще бъде посветен на най-малките, подарявайки им по два незабравими часа с любими рисувани герои.
 
Пингвини, сови, папагали, охлюви, кучета и, разбира се, човеци, ще занимават малчуганите, но и техните родители пред малкия екран. Детският маратон започва с втора част на комедията „Весели крачета“ - "Весели крачета 2" (2011 г.), където танцуващият пингвин Мъмбъл и неговата любима Глория вече се радват на своя син Ерик, но радостта скоро се превръща в разочарование… 
 
Вторник ще бъде ден на совите с „Легенда за пазителите“ ("Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole", 2010 г.). Режисиран от създателя на игралните „300” (2006 г.) и „Пазителите” (2009) Зак Снайдър, филмът е адаптация по първите три книги („Залавянето”, „Пътуването” и „Спасението”) от едноименната поредица, достигаща 15 заглавия.
 
Приключенска комедия, изпълнена с научна фантастика, пътуване във времето, странни герои и… интелигентен диалог идва в сряда с „Мистър Пибоди и Шърман“. Най-смешният папагал на света – Поли, ще долети в ефира на bTV Comedy в четвъртък, а в петък ще припълзи Турбо, мечтаещ да стане най-бързият охлюв на света. 


ИЗБРАНО