Волен Сидеров и синът на Христо Мутафчиев в „Събуди се“

19 май 2017 | 20:04 Дачев
Още за нацистките поздрави, агресията по улиците, шоуто на Тръмп и звездите пред камерата на Ива Софиянска-Божкова и Мон Дьо
 
Събуди се“ - събота и неделя от 7.55 до 11 ч. по NOVA.
 
Ще разклатят ли нацистките поздрави правителството, и защо подминаваме агресията около нас, са само част от отговорите, които водещите ще търсят този уикенд от своите гости, между които Волен Сидеров и съпругата на Ваня Джаферович – Евгения, също жертва на насилие.
 
Аферата „ЦУМ-гейт”, повод за среща между премиер и висш съдия - какво си казаха Бойко Борисов и Лозан Панов? На живо от кабинета на члена на ВСС. 
 
На живо от САЩ „Събуди се“ ще проследи поредната афера с печат „Доналд Тръмп“ и ще потърси отговор на въпроса "докъде ще стигне американският президент".
 
Ива Софиянска-Божкова ще се срещне със сина на Христо Мутафчиев - Асен Мутафчиев, за да разбере повече за вълненията в живота на наследника на голямата актьорска фамилия. Асен е син на Христо Мутафчиев и Лиза Шопова (дъщеря на Наум Шопов, сестра на Христо Шопов, бивша съпруга на Христо Мутафчиев, съпруга на покойния художник Кольо Карамфилов), внук е на Наум Шопов, племенник на Христо Шопов.
Разговор и за театъра, актьорската професия и очакванията от него.
 
Мариян Станков-Мон Дьо пък ще разкрие още тайни от света на звездите в България с помощта на техния личен фотограф – Красена Ангелова
 
* * * * * * *
 
В следващите няколко седмици кампанията на Новините на NOVA "Мисия Образование" поставя на фокус проблемите в детските градини. В серия от специални репортажи в "Събуди се" водещите и репортерите на NOVA ще търсят решенията на проблемите в системата.
 
Какъв е генезисът на проблема, изпълними ли са на практика исканията на протестиращите родители и как е устроена системата в чужбина.


ИЗБРАНО