”Кралицата на сладкишите” Анна Олсън в София - уъркшоп

18 май 2017 | 13:10 Дачев
Третият сезон на „Ана Олсън: сладкарски изделия“ може да гледате от понеделник до петък от 18 часа (повт. от 11 ч.) по телевизия Food Network
 
Ана Олсън, канадската звезда на телевизионния канал, е в България като част от европейската й промоция на новите серии на „Ана Олсън: сладкарски изделия“. Ана демонстрира свои рецепти и сподели някои готварски тайни.
 
Уъркшопът се проведе за два часа вчера след обяд (16:30 ч.) в "HRC Culinary Academy" - на бул. Цар Борис III № 59 в София.
 
Звездата на Food Network посети 4 страни и готви пред повече от 150 почитатели и журналисти, споделяйки кулинарната си философия, основана на практичния подход в притовянто на сладки и солени ястия спроред сезона и с отношение към всяка съставка.
 
Любимката на канадците Ана Олсън напътства зрителите стъпка по стъпка, докато приготвя вкусотии. Остроумна и духовита, Ана представя дори гурме десертите като лесни за приготвяне от всеки запален сладкар, независимо от уменията му. Независимо дали ще е обикновена палачинка или швейцарски меренг като основа на екзотичен десерт, Ана дава увереност на всеки да хване бъркалката и да запретне ръкави.
 
* * * * * * *
 
Демонстрацията и уъркшопа в София накараха гостите да повярват в своите сладкарски възможности и да приготвят невероятно вкусните шоколадови бисквитки без брашно. Кулинарната тайна на Анна може да се определи с отношението й към самото готвене:
"Преди всичко, готвенето и сладкарството трябва да бъде забавление!"
 
Ана представя своето кулинарно майсторство в третия сезон на своето предаване. Всеки епизод води зрителя през вкусното пътешествие - от основните правила до нивото на майсторския клас. Независимо дали е начинаещ или майстор на суфлето, зрителите добиват увероност и умения да готвят като професионалисти.
 
„Най- хубавото на третия сезон е, че мога да продължа да да споделям моя невероятен свят на сладкарското изкуство с моите зрители. Надявам се, този сезон на „Ана Олсън: сладкарски изделия“ ще привлече повече зрители пред екрана, които ще се присъединят към моето кулинарна приключение“, споделя Ана.
 
„ Щастлива съм, че имах възможвостта да срещна толкова запалени сладкари в България. Гордея се с тях, защото положиха толкова усилия, за да приготвят вкусни канадски сладкиши и се справиха чудесно. Надявам се, че са се забавлявали толкова много като мен. Това беше първото ми идване в България и бях силно впечатлена от хората тук, тяхната топлота и гостоприемство.
 
А българката кухня е наистина вкусна! Посетих наколко ресторанта с традиционна българска кухня. Баницата е страхотно, страхотно вкусна“ - допълни звездата на Food Network като изрази желание, че няма търпение отново да посети страната ни за по-дълго време.


ИЗБРАНО