Игнатова и Угрински повеждат ”Господари на ефира” от 1 май

29 април 2017 | 11:53 Дачев
От понеделник, 1 май 2017, Мария Игнатова и Румен Угрински встъпват "в длъжност" като водещи на актуалното предаване „Господари на ефира“ от 23:00 часа по NOVA.
 
Досегашните водещи Ненчо Балабанов и Малин Кръстев се сбогуваха с публиката за този сезон, като за прощаване дори изнесоха на ръце от подиума една от адреналинките!
 
Междувременно, ето какво изявление направиха Мария и Димитър Рачков по повод поредната вълна от фалшиви новини в някои медии:
 
„От 10 години тихо и кротко понасяме терора на българската "преса", без да предприемаме (може би грешно) никакви мерки. Винаги сме се опитвали да не натрапваме личните си отношения, не присъстваме в социалните мрежи, не се постваме, не се тагваме, не споделяме личните си моменти и въпреки това периодично и редовно бяхме разделяни, събирани, забременели, абортирали, тайно женени, във връзки с познати и непознати, обиждани и обвинявани. За тези години си дадохме сметка, че няма никакво значение какво ще кажем, къде ще го кажем и как.
 
С цялото ни уважение към журналистите, които съвестно си вършат работата, ние решихме, че нашите отношения ще ги запазим за нас и нашите семейства. Не очакваме чудеса от хора, които си изкарват прехраната с лъжи и клевети. На всички останали благодарим за разбирането!“


ИЗБРАНО