Робсън Грийн на риболов по Travel Channel

28 април 2017 | 10:11 Дачев
Четири премиери през май 20176 по "Travel Channel"
 
Риболов за Големия шлем с Робсън Грийн
- понеделник, от 1 май от 22:00 часа
 
В тази поредица от десет части с пътешествия по целия свят, актьорът и опитен рибар Робсън Грийн се отдава на любителски риболов с въдица, за да спечели изключителното признание на Международната асоциация по спортен риболов (International Game Fishing Association).
 
Дали той ще може да улови три или повече различни вида риба в рамките на само 24 часа?
 
Плавайки из Куба, Коста Рика, Мичиган, Маями, Флорида, Аляска, Сенегал, Сан Диего и на други места, той смело и енергично се залавя за работа, бори се с промените в климатичните условия и безмилостното тиктакане на часовника в опита си да си осигури място в книгите на рекордите. 
 
Полезни съвети и трикове му дават колеги ентусиасти – любители на въдиците с макари. А най-съвременните технологии в областта на камерите заснемат всяко движение на въдицата на Робсън, като следят за това нито едно подводно действие да не се изплъзне от мрежата, докато той се стреми с всички сили да заслужи славата на Големия шлем (Grand Slam).
 
* * * * * * * 
 
Живот на път в RV каравана
- през делничните дни, от 1 май от 21:00 часа
 
Някога искало ли ви се е да избягате от сивото ежедневие и да поемете по широкия път? Е, тези семейства и двойки правят точно това. Първата стъпка от новото им приключение е да намерят най- подходящата RV каравана, която да се превърне в техен нов дом. Реджи и Сима винаги вземат децата си на къмпинг, но настоящата им каравана бързо се оказва малка за тях и те се нуждаят от пространство – и то много повече пространство!
 
Джейсън и Кристин обичат начина си на живот в RV каравана – заедно с трите си кучета, но техните четириноги приятели се нуждаят от ъпгрейд с пето колело – по-голяма каравана. Независимо дали персонализират своята каравана или изразходват огромни суми за чисто нов и най-съвременен дом на колела – следвайте хората, които пренасят живота си на пътя.
 
* * * * * * *
 
Първокласни RV каравани
- през делничните дни, от 1 май, от 21:30 ч.
 
Запознайте се с екипа на Лейзидейс RV (Lazydays RV) – експерти в проектирането, създаването и персонализирането на някои от най- усъвършенстваните превозни средства за отдих на Америка. 
 
В тази трета поредица един пътуващ илюзионист търси магически автобус, един професионален борец има нужда от пътен боец, който да съответства на неговите мускули, членовете на група за музикални изпълнения без инструментален съпровод „а капела“ (a cappella) искат да пътуват в перфектна хармония, една семейна циркова трупа търси дом на колела, който да замени тяхната клоунска кола, една група за спасяване на кучета търси подходящ за кучета кемпер, а един имитатор на Елвис се нуждае от RV каравана, подходяща за краля.
 
От луксозни туристически автобуси до микробуси за къмпинг – кемпери с чудовищни размери, настройте своите телевизионни приемници, за да прекарате наистина чудесно своето време на колела.
 
* * * * * * *
 
Преобразяване на RV каравани
- по два епизода в неделя, от 7 май, от 18:00 часа
 
Този месец се пригответе за едно предаване за пълно преобразяване на домове, което е различно от останалите: тук домовете са на колела! Следвайте Джъстин и Анна Скрибнър, докато те пътуват из САЩ в търсене на винтидж RV каравани и ги превръщат в луксозни домове на колела. 
 
В новата поредица Анна купува рядък Спартан Мейнър (Spartan Manor) от 1955 г. само за да открие, че той не е годен да пропътува дори десетте часа път до дома. В същото време, Джъстин не може да откаже на лоялна клиентка, която се отбива със своя Серо Скоти (Serro Scotty) от 1967 г. и разполага с ограничено време.
 
Не пропускайте тяхното пътуване от автоморгите за каравани на Америка до тяхната работилница в Орегон, където те ще превърнат тези стари и разнебитени кемпери в изглеждащи отлично, почти като нови, каравани или дори още по-добре! 
 


ИЗБРАНО