Акценти на Disney Channel през май

24 април 2017 | 15:51 Дачев
Групата на Алекс, Сезон 3
Групата на Алекс се завръща по Дисни Ченъл с нови епизоди. 
Присъедини се към Алекс и четиримата му приятели в първите им години в гимназията. Те са изпълнени с нови срещи, нова любов, нови песни и нови предизвикателства за преодоляване. 
 
Премиера на 8 май от 21:00 часа и излъчване всеки делничен ден. 
 
Хрониките на Евърмур, Сезон 3: Премиера 
Хрониките на Евърмур се завръща с нов сезон. Опознай нови герои и проследи  разкриването на нови мистерии. 
Хрониките на Евърмур продължава историята, която започна с филма - мини-сериал от четири части Евърмур. Във вълнуващите нови епизоди има повече мистерия и интрига. Те ще накарат Тара да се разрови дълбоко сред тайните на странните и зловещи хора, които среща. Ще се разкрият и новите й суперсили на Върховна Евърин. 
В сериала се проследяват темите за приятелството, семейството и романтиката, които се разгръщат на фона на странен и мистериозен свят. Сюжетът включва някои от познатите ни герои от мини-сериала, но въвежда и съвсем нови, които ще завладеят въображението на зрителите на Дисни Ченъл.
 
Премиера на 22 май от 19:30 часа и излъчване всяка вечер до края на месеца. 

* * * * * * *
 
Сутрешни премиери през уикенда: 
Наръчник на геймъра за почти всичко, Сезон 1 (финал) има премиера в неделя, 6 май от 09:30 часа.
Клонинги в мазето, Сезон 4 се завръща с нови епизоди. Има премиера на 13 май от 09:30 часа и продължава всеки уикенд до края на месеца. 
Кейси под прикритие, Сезон 2 продължава с премиера всяка събота от 10:00 часа до края на май. 
Райли в големия свят, Сезон 3 продължава с премиера всеки уикенд от 10:30 часа до края на месеца. 
Елена от Авалор, Сезон 1 продължава с премиери всяка събота от 11:00 часа. 

* * * * * * *
 
Псевдокотка, Сезон 1: Нови епизоди 
Псевдокотка, Сезон 1 се завръща по Дисни Ченъл с нови епизоди.
Анимационният сериал разказва историята на едно необикновено приятелство между наивно извънземно дете, предопределено да спаси Вселената, и една тревожна и суетна домашна котка, която би предпочела да спаси единствено себе си. Гарк всъщност не е истинска котка, той е Псевдокотка. Той е малко синьо извънземно в лилав котешки костюм. Макс пък е истинска котка: дебел, пухкав, жълт котарак, който е непрестанно глезен от собственичката си Бети. Когато космическият кораб на Гарк се разбива в пералното помещение на Бети, той открива нов дом и създава необикновено приятелство с Макс, който бързо се научава как да се възползва от мистериозните извънземни сили на Гарк и неговата мила, доверчива природа. На Макс му харесва да има обожател, който е готов да направи всичко за него, но прекаленото любопитство на Гарк и невъзможността му да разбере живота на Земята изкарват Макс от зоната му на комфорт и го тласкат към приключения, от които настръхват косите. Без значение дали просто се мотаят из къщи или фучат през пространството и изследват нови планети, приключенските инстинкти на Гарк ще принудят Макс да стане героят, който Гарк вярва, че е.
Нови епизоди от понеделник, 8 май и всеки делничен ден от 16:35 часа.
 
Елена от Авалор: Нови епизоди  
Елена от Авалор се завръща по Дисни Ченъл с нови епизоди. 
Развиващ се в омагьосаната приказна страна на Авалор, сериалът разказва историята на Елена, смела и авантюристична тийнейджърка. Тя е спасила своето кралство от зла магьосница и сега трябва да се научи да го управлява като принцеса, докато стане достатъчно зряла, за да бъде кралица. Това израстване ще й помогне да разбере, че новата й роля изисква съобразителност, твърдост и съчувствие, характерни черти на всички велики лидери. 
Историите имат влияние от латиноамериканската култура чрез архитектурата, традициите, храната и обичаите. Магията, митологията, фолклорът и музиката също играят важна роля във всеки епизод с оригиналните песни, които обхващат редица латиноамерикански музикални стилове, включително латино поп, салса и чилийски хип-хоп. 
Премиера на нови епизоди всяка събота от 11:00 часа.
 


ИЗБРАНО