„Диви същества с Доминик Монахан“ по Viasat Nature

19 април 2017 | 10:10 Дачев
В трети сезон на “Диви същества("Wild Things with Dominic Monaghan"), английският актьор Доминик Монахан-Дом изследва някои от най-отдалечените кътчета на страни като Боливия, Мадагаскар, Шри Ланка, Мозамбик и Филипините – докато търси най-големите, най-странни и най-страховити живи същества.
 
“Диви същества“ е поредица за пътувания, която проследява експедициите на актьора. Той търси най-опасните, впечатляващи и трудно-уловими същества в света. В настоящия сезон Дом разширява търсенията си към още по-големи и по-лоши животни. Индийска кобра, летящ гущер, гигантски китови акули и редкия и много страховит Айе Айе от Мадагаскар са само няколко от съществата в списъка му този път. 
 
Предаването се излъчва във Великобритания през 2012 г., а през 2013 г. – в САЩ и Канада. След излъчването на сезон 2, Travel Channel купува поредицата. Тя е номинирана за „Най-добра риалити поредица“ на 3-ите годишни Critics' Choice тв награди и за „Изключителна риалити поредица без сценарий“ на 66-ите творчески награди Emmy.
 
Във всеки епизод, Монахан отвежда зрителя в изпълнено с екшън търсене, докато проследява отблизо някои от най-редките и животозастрашаващи същества на планетата 
 
* * * * * * *
 
Епизод 1: "Белиз" (24 април, 20:10 ч., Viasat Nature)
 
Дом пристига в централноамериканската държава Белиз с мисията да открие най-смъртоносната змия в Латинска Америка, за която се смята, че причаква и напада, без да е провокирана. Но дали репутацията й е заслужена или е градска легенда? 
 
Дом се отправя към вечнозелената джунгла на Белиз в търсене на истината. По пътя минава край извисяващите се майски пирамиди, мистериозни пещери и дъжновни гори с диви животни.
 
Епизод 2: "Флорида" (1 май, 20:10 ч., Viasat Nature)
 
Това не е обикновена ваканция във Флорида. След драматичен сблъсък с гърмяща змия и гигантски алигатор, Дом тръгва от Евърглейдс и се отправя към Флорида Кийс. С мощни челюсти, много редове зъби и силно изострени сетива, акулите са най-страховитите хищници на планетата. Мисията на Дом - да се срещне с най-съвършената машина за убиване под водата, без защитна клетка!
 
Епизодите ще се излъчват премиерно всеки понеделник от 20:10 часа с повторение в петък вечер и неделя следобед.


ИЗБРАНО