Хумор, адреналин и култура в „Днес в събота“ на 1 април

30 март 2017 | 12:12 Дачев
С хумор, адреналин и култура ще събуди зрителите сутрешният блок „Днес в събота“ на 1 април в 8,20 часа по Bulgaria ON AIR.
 
Гости на водещата Бойка Делиева ще бъдат Димитър Туджаров-Шкумбата, Михаил Дюзев и Иво Райчев, с които ще се говори за сатирата, без която не можем. Жокеят и треньор Ангелина Асенова ще демонстрира обездка и прескачане на препятствия в съботната утрин. 
 
В инициативата на женския сайт Az-jenata.bg - „15 за следващите 15“, - гост ще бъде писателката и водеща на предаването „Провокативно“ Милена Фучеджиева. С Бойка Делиева двете водещи ще говорят за писането като начин на живот, семейството и живота отвъд Океана.
 
* * * * * * *
 
На следващия ден - в „Днес в неделя“ на 2 април в 8,20 часа, гост ще бъде Plamen De La Bona – българинът, който се класира на четвъртфинала в „Гласът на Финландия“. 
 
Специално за меломаните, Дичо и Гергана Николаева ще представят новия си съвместен сингъл, част от проекта Pop Meets Classic. А астроложката Силва Дончева ще направи редовния си хороскоп за месец април. 


ИЗБРАНО