Последен трети сезон на ”Останалите” от 17 април по HBO

28 март 2017 | 11:56 Дачев
Поредицата се завръща с последни 8 епизода
 
Премиерата на първия епизод на сезон 3 на „Останалите“ ще бъде на 17 април 2017 г., понеделник, от 04:00 / 21:00 ч. по НВО. Епизодът ще бъде достъпен и в онлайн платформата www.HBOGO.bg рано сутринта.
 
Вижте тийзър и трейлър на сезона.
 
Зрителите могат да видят епизода и по HBO3 в 22:00 ч. същия ден, както и на 20 април от 00:00 ч. по НВО2.
 
Поредицата е по едноименната книга на Том Перота (2011 г.), вдъхновена от атентата на 11 септември 2001 г. Създаден от Деймън Линделоф (награда „ЕМИ®“ за "Изгубени") и Том Перота (номинациян за „Оскар®“ за "Малки деца"), сериалът се фокусира върху начините, по които обикновените хора реагират на необясними събития, както и техния живот, който се променя завинаги, след като 140 милиона души (2% от световното население) необяснимо изчезват от лицето на Земята. Причината за това невероятно събитие остава неизвестна. Няма и индикации, че тези, които са си отишли, ​​някога ще бъдат видяни отново или ще бъде чуто нещо за тях.
 
* * * * * * *
 
Семейство Гарви и семейство Мърфи се запознават в Джардън, Тексас, и се сближават след множество конфликти. Сега, четири години след събитията във втори сезон и почти седем след Внезапното заминаване, те отчаяно искат да повярват в нещо, което да обясни необяснимото. Атмосферата е наелектризирана, светът е в очакване на нещо голямо и също толкова разтърсващо.
 
Носят се слухове, че седем години след Внезапното заминаване ще има и второ.
Кевин се оказва въвлечен в движение, предвождано от преподобния Мат. Мат е убеден, че възкресенията на Кевин в Мирикъл са основание за написването на нова библия и се е заел с изготвянето ѝ заедно с бащата на Кевин, който се е преместил в Австралия. Нора научава за още изчезнали хора и е скептична, но може би най-сетне ще успее да разбере как децата и съпругът ѝ са изчезнали и как може да ги върне.
 
Познатите ни герои оставят всичко и тръгват за Австралия, напрежението ескалира, а кулминацията и финалът на сериала обещават да бъдат по-вълнуващи от всякога.
 
* * * * * * *
 
Актьорският състав на третия сезон включва Джъстин Дероу (като Кевин Гарви), Кари Куун (Нора Дърст), Ейми Бренеман (Лори Гарви), Кевин Каръл (Джон Мърфи), Кристофър Екълстън (Мат Джеймисън), Скот Глен (Кевин Гарви ст.), Линдзи Дънкан (Грейс), Реджина Кинг (Ерика Мърфи), Джован Адепо (Майкъл Мърфи), Джанел Молони (Мери Джеймисън), Маргарет Куоли (Джил Гарви), Джасмин Савой Браун (Иви Мърфи), Лив Тейлър (Мег), Крис Зилка (Том Гарви) и други.
 
Последният сезон е заснет в Тексас и Австралия, а изпълнителни продуценти са Деймън Линделоф, Том Перота, Мими Ледър, Том Спезиали, Джийн Кели, Питър Бърг и Сара Обри. Линделоф е и шоурънър на поредицата.
 
"Останалите" се произвежда за HBO от White Rabbit в асоциация с Warner Bros. Television.


ИЗБРАНО