”Бягство от затвора” 2017 по FOX от 6 април

26 март 2017 | 12:12 Дачев
"Prison Break: Sequel" - премиера за България на 6 април, четвъртък от 22:00 ч. 9 епизода по 45 мин.
 
Бягство от затвора“ (2005 - 2009) се завръща през 2017 г. и се готви за най-голямото приключение досега. Във вълнуващото продължение на историята, звездите от оригиналната поредица - Уентуърт Милър, Доминик Пърсел, Сара Уейн Калис, Амаури Ноласко, Робърт Непър, Рокмънд Дънбар и Пол Ейдълстайн - се събират отново за съвсем ново бягство през граници, с всички отличителни елементи на историята, каквато я познаваме от излъчването й по FOX отпреди 12 години – напрегнати моменти и сцени с неочакван край.
 
Оригиналната екшън драма разказва за Майкъл Скофийлд (Милър), млад мъж решен да спаси осъдения си брат Линкълн Бъроус (Пърсел) от изпълнението на смъртната му присъда, като съставя сложен план за бягство от затвора.
 
В новия сериал, заснет на терен в Мароко, изплуват доказателства, които намекват, че смятаният доскоро за мъртъв Майкъл Скофийлд вероятно е жив.
 
Линкълн и Сара (Калис), съпругата на Майкъл, се събират отново, за да планират най-голямото бягство в сериала досега, докато трима от най-известните бегълци от затвора Fox River State се завръщат в играта – Сукре (Ноласко), Тибег (Непър) и Стотачката (Дънбар).

Весела Димитрова, програмен директор на Fox Networks Group за Балканите:
"Предстои вълнуващо приключение, изпълнено с върховна лоялност, саможертва и култ към семейството, което ще уцели зрителите право в сърцето. Това е най-добрата история за бягство, разказвана досега. „Бягство от затвора“ е само една от поредицата горещи премиери през този сезон, наред със скорошното завръщане на „24: Наследството“, втория сезон на „Изгнаник“ и „Живите мъртви“".

* * * * * * *

Преди десетина дни FX и FOX обявиха, че успешният нов сериал „Легион“ от изпълнителния продуцент, носител на „Еми“ и „Златен глобус“ Ноа Хоули е подновен за втори сезон. 
 
Това стана ясно от общо изявление на Ерик Шрайър и Ник Град, които оглавяват подразделението за собствена продукция на FX Networks и FX Productions. Продължението на историята ще се излъчи по каналите на FOX в над 125 държави в цял свят през 2018 г.
„Легион“ е най-новият проект на Ноа Хоули и Джон Камерън, двама от изпълнителните продуценти на отличения с „Еми“ и „Златен глобус“ минисериал „Фарго“.
 
Епизодите от първи сезон на „Легион“ са общо осем, излъчват се всеки четвъртък от 22:00 ч. по FOX, a финалът ще бъде на 30 март 2017 г.
 
* * * * * * *

Още акценти по канал FOX през април 2017 г.:
 
* "Изгнаник" – сезон 2 от 10 април (понеделник) 23:00 ч.
 
Във втория сезон изучаването на мистериите и онова, което стои зад свръхестествените прояви и защо те се случват около Кайл Барнс, продължава. Докато признаците на обсебване, които го затормозяват, нарастват по сила и честота, Кайл се бори да защити онези, които са му най-близки. До него са отец Андерсън и полицай Джайлс, докато сестра му Мегън се бори със собствените си демони. Но заплахите от тъмни сили се оказват по-силни, отколкото Кайл някога е очаквал. Неговата борба ще прерасне в битка за цялото градче Рим, когато той разкрива тъмни тайни от собственото си минало.
 
* "Последният човек на Земята" - сезон 3 се завръща на 25 април, всеки вторник от 22:00 ч. по 2 епизода
 
* "Завинаги" тръгва на 18 април, понеделник-петък от 21:00 ч.
Премиера за България


ИЗБРАНО