„bTV Репортерите” по следите на децата-престъпници

17 март 2017 | 16:17 Дачев
Предаването на BTV тръгва по следите на децата-престъпници, убили свои близки или приятели. Защо едни обикновени и усмихнати младежи от така нареченото „нулево поколение" не умеят да контролират агресията си и влизат в затворите?
 
Канна Рачева и операторите Иван Филчев и Павел Баев търсят отговорите сред криминалните психолози и полицаите. Според експертите всички тези деца си приличат, защото са имали травматично детство и са били обект на някакъв вид насилие или наказание, а то е в основата на тяхното престъпление след това. Насилие, написало историята им за един миг.
 
Колко значима е ролята на майката в първите две години от човешкия живот? И защо някои родители не успяват да подадат ръка на децата си в моментите, в които се чувстват най-самотни? Отговорите – в събота, 18 март, веднага след bTV Новините.
 
* * * * * * *
 
В неделната вечер пред репортера и водещ на bTV Новините Иван Георгиев и оператора Борис Пинтев  македонските и албанските лидери ще отговарят за миналото и бъдещето на Македония, в разгара на политическата криза край Вардар. 
 
Има ли опасност от превръщането на западната ни съседка в трета албанска държава на Балканите? Какво се крие зад документа, станал известен като „Платформата от Тирана”? И какво възроди страховете от нов етнически конфликт на Балканите - опасност от федерализация или рискован опит за прикриване на мащабни престъпни схеми по върховете на македонския политически елит? 
 
Вижте мъжете, които ще решат съдбата на Македония, ексклузивно пред камерата на „bTV Репортерите” – на 19 март, от 19.30 ч.


ИЗБРАНО