Предизборна кампания от петък в ”Здравей, България”

21 февруари 2017 | 12:41 Дачев
"Новите 240. Дума срещу дума"
 
Този петък, 24 февруари 2017, в ефира на сутрешния блок на NOVA „Здравей, България” започват дебатите между основните политически партии по темите за доходите, здравеопазването, престъпността и корупцията. 
Началото е след 8 часа.
 
Как политиците смятат да повишат стандарта на българите, както обещава вече всяка партия? С какви идеи ще се справят с битовата престъпност и с мигрантския натиск? Обещават ли ни възмездие за корумпирани политици и чиновници? И как да стане? Кой с кого ще се коалира за правителство или отново ще участваме в избори след изборите? 
 
Основните претенденти за парламента се изправят дума срещу дума в сутрешните дебати по тази телевизия следващия един месец. Очаквайте и сблъсъка между най-интересните водачи на листи. За какво се надпреварват старите и новите лица - за вниманието на избирателите или просто за място в парламента?
 
Докато политиците в студиото спорят, екипът на "Здравей, България" ще следи казват ли ни истината. Дебатите ще бъдат наблюдавани от специални експерти - "ловци на лъжи", които ще имат тежката финална дума реалистични ли са обещанията на политиците или са само предизборна стръв за избиратели.
 
* * * * * * *
 
Първият двубой ще бъде между хората, написали програмите на ГЕРБ и на БСП - Томислав Дончев и Драгомир Стойнев.
 
Водещи на  "Новите 240. Дума срещу дума" са Ани Цолова и Виктор Николаев.
 


ИЗБРАНО