Fox-каналите през март 2017

20 февруари 2017 | 13:37 Дачев
Сериалът „АПБ“ по FOX, както и новите епизоди от третия сезон на „Империя“ и втория сезон на „Куантико“, ще имат опция за гледане по избор с дублаж или със субтитри
 
FOX:
 
АПБ (APB) – Сезон 1
От 20 март (понеделник) 22:00 ч. 
Премиера за България 
 
Работата на полицията не е ядрена физика. По-сложна е. 
 
„АПБ“ е нова полицейска драма с високотехнологичен елемент. Инженерът-милиардер Гидиън Рийвс (в ролята - Джъстин Кърк) има за най-близък приятел, който е убит в несполучлив опит за обир, а убиецът остава на свобода, Гидиън решава да се бори за справедливост и влага милиони в сделка, с която придобива контрол над размирния 13-ти район и го трансформира в частно полицейско звено: по-реактивно, по-бързо и по-интелигентно от всички останали. Самият Гидиън е създал водещите технологии, с които борави звеното. С помощта на съюзници от полицията той превръща района в модерна организация за борба с престъпността от 21-ви век.
 
Империя (Empire) – Сезон 3, част втора
Завръщане от 31 март (петък) 22:00 ч. 
Нови епизоди – премиерни за България 
 
Вълнуваща драматична история за семейна династия в лъскавия и често опасен свят на хип хоп музиката. В третия сезон битката за душата на музикалната империя продължава. Всеки член на семейство Лайън трябва да се справи със събитията, възникнали в края на предишния втори сезон. Лушъс преследва бизнес амбициите си със собствена стрийминг услуга, докато междувременно влиза в сблъсък със своя наполовина брат...
 
Куантико (Quantico) – Сезон 2
Завръщане на 1 март (сряда) 22:00 ч. 
Нови епизоди – премиерни за България
 
След турбулентните събития от първи сезон, в които тя изчисти името си, спаси живота на милиони и разбра, че двигателят на всичко е именно мъжът, който я е обучавал в базата Куантико, американката Алекс Париш получава шокираща „награда“ – уволнена е от ФБР. В последните мигове от финала на сезона обаче тя получава шанс да влезе в ЦРУ.  Алекс се озовава във „Фермата“ – секретна тренировъчна база на ЦРУ. Озовава в центъра на смъртоносна конспирация...

* * * * * * *

FOX Crime:
 
Броукънуд (The Brokenwood Mysteries) Сезон 3
От 3 март (петък) 22:00 ч.
Премиера за България
 
Нови страховити мистерии в на пръв поглед спокойното малко градче Броукънуд. Под тази спокойна повърхност се крият заровени тайни, лъжи, предателства и убийства. Всички те ще бъдат разследвани от от любителя на кънтри и уестърн музика следовател Майк Шепърд и партньорката му – следовател Кристин Симс. 
 
Шерлок (Sherlock) – Сезон 1
От 31 март (петък) 22:00 ч.
 
Тук Шерлок Холмс е подобаващо: модерен, лесно палещ се, с труден характер и дори опасен. Бенедикт Къмбърбач представя образа в нова, модерна светлина.
 
Убийства в Мидсъмър (Midsomer Murders) – Сезон 7
От 12 март (събота и неделя) от 19:00 ч.
Премиера за канала
 
Хитовият сериал за разследване на убийства вече се излъчва в над 200 държави по света и продължава да отчита високи рейтинги благодарение на отличния и изключително талантлив актьорски състав. Създаден по награждаваните детективски романи на Кароли Греъм, изобилстващи от изнудване, интриги, предателства, изневери и убийства, каквито са и случаите в привидно идиличното графство Мидсъмър, разплитани от следовател Барнаби. 
 
* * * * * * *

FOX Life:

Скандал (Scandal) – Сезон 6
От 8 март (сряда) 22:00 ч.
Премиера за България
 
Сезонът продължава историята на фирмата на Оливия Поуп за управление на кризи -  „Оливия Поуп и Партньори“ и нейния екип, както и екип от Белия дом във Вашингтон. Шести сезон ще включва епизод №100 (десетия епизод от сезона). Ще видим шестима от вече познатите ни герои - всички от пети сезон, от който 8 от героите познаваме още от първи сезон. Броят на епизодите в новия сезон бе съкратен от 22 на 16 заради бременността на Кери Уошингтън. 
 
Игра на лъжи (The Catch) – Сезон 2
От 23 март (четвъртък) 22:00 ч.
Премиера за България
 
Една секси, огнена игра на котка и мишка между водещата частна следователка в L.A. - Алис Вон и мъжа, когото тя обича – Бенджамин Джоунс, най-големия и изпечен измамник на света. В началото на втори сезон Джоунс е изместил фокуса си от това да извърши най-голямото предателство към това да направи най-голямата жертва - когато се обръща към ФБР с цел да спаси Алис от погрешна присъда и затвор. Вече в затвора, той е принуден да размишлява за криминалното си минало, докато екипът в „Андерсън Вон Бюро за разследвания“ трябва да приеме, че ще си играе с лошите. Как Алис и Бен изиграват системата – и себе си взаимно – за да останат заедно и да превъзмогнат своето не съвсем чисто минало?


ИЗБРАНО