„Джада вкъщи“ - италиански ястия с Джада Де Лаурентис

20 февруари 2017 | 09:36 Дачев
От 20 февруари 2017 - от понеделник до четвъртък в 12:10 ч. по Fine Living
 
Започва новият сезон на „Джада вкъщи“ – пълен с оригинални италиански ястия с калифорнийски привкус, приготвени от любимия главен готвач на Fine Living, Джада Де Лаурентис.
 
Джада обича да забавлява хората и в тази поредица тя е домакин на различни партита със свои приятели и роднини. Ще ни покани на традиционна вечеря за Деня на благодарността в тесен семеен кръг, вечерно коктейлно парти край басейна за приятели с изискани предястия, както и на фантастичен обяд за дъщеря ѝ Джейд и нейни приятели.
 
Джада продължава традицията си за размяна на рецепти с леля ѝ Рафи, като двете разкриват тайните дори на любимите си ястия: пресни руладини със спанак и сирене рикота и специалитета на Рафи – ягоди в оцет. 
 
* * * * * * *
 
Ето  и  малко  любопитни  факти  от  живота  на  Джада:
 
Джада е първата жена- говач , отворила собствен ресторант в  Лас Вегас. И то не къде да е, а точно слещу  всеизвестния хотел Беладжио. Така, докато се наслаждаваш на изисканите вкусове, пред погледа ти са  невероятните пеещи фонтани.
 
Според Джада най-вкусна  италиянска  храна приготвят в Сицилия. Тя е богата на  вкусове, защото там  готвачите използват най- много подправки. Но  ако обичате пица, вашето място е  Неапол, според нея.
 
Идеалната закуска за  нея е кафяв ориз  със зехтин  и кафе.  
 
Едно от най- незабравимите  професионални преживявания за звездата на Fine Living е  готвенето за принц Уилям и Кейт Мидълтън.
 
Любимото й ястие, когато е била малка? - Спагети с шоколад!
И днес го приготвя понякога, въпреки че това не е за всеки, казва Джада с усмивка.


ИЗБРАНО