„Супер сериите“ - предаване за фитнес по БНТ HD

17 февруари 2017 | 09:47 Дачев
Спортисти разказват за пътя към успеха
 
От 20 февруари 2017 г. БНТ HD  започва излъчването на единственото у нас предаване за фитнес - „Супер сериите“. Едни от най-успешните спортисти, които прославят страната ни, ще разкажат пред зрителите своите вдъхновяващи истории за усилията и жертвите в името на успеха.
 
Екипът на предаването обещава срещи с шампиони в различни спортове, отбелязали постижения, които будят възхищение. Те ще демонстрират ефективни тренировъчни методи, които са им помогнали да покажат най-доброто от себе си.
 
Феновете на предаването ще имат възможност да чуят препоръките на щангиста Иван Марков, на самбистките Мария Оряшкова и Изабел Христова, на популярни атлети и звезди от колективните спортове. 
 
* * * * * * * *
 
В първия епизод на предаването гостуват българските гребци, участници в Олимпийските игри в Рио де Жанейро - Георги Божилов и Кристиян Василев. Те ще разкажат пред камерата на „Супер серии“ какво включва тяхната подготовка за елитния спорт, как поддържат форма, какъв хранителен режим следват и как предпочитат да си почиват. Двамата ни изявени спортисти ще припомнят вълненията си от олимпийските дни в Рио 2016.
 
Треньорът Марина Декова ще консултира зрителите на БНТ HD как да оптимизират своите тренировки и да направят заниманията си в спортната зала по-ефективни. Добрите примери на фитнес фенове и треньори ще разказва рубриката "Супер резултати". Едни от най-популярните треньори в България ще споделят  своя опит и ще дават полезни препоръки. В предаването ще бъдат демонстрирани интересни и нови методи за тренировки, а зрителите ще се запознаят с критериите, по които да избират най-подходящия за тях инструктор, с различни режими на хранене и комплекси от физически упраждения, които помагат за преодоляване на здравословни проблеми.
 
Основни консултанти на предаването са специалистите на BodyConstructor – Кирил Танев, Румен Спецов, Марина Декова, Пламен Христов, Василена Василева и Тони Шивачев.
 
Досегашните епизоди на „Супер сериите“, в които участваха най-титулованият български гимнастик Йордан Йовчев, световноизвестният цирков акробат Енчо Кирязов, трикратният шампион по бодибилдинг и участник в няколко поредни издания на „Мистър Олимпия“ Добри Делев, параолимпиецът Михаил Христов, фитнес моделът Биляна Йотовска и много други, отчитат над 2 млн. гледания.
 
Телевизионната версия се реализира от продуцента "BodyConstructor". Епизодите ще бъдат излъчвани всеки понеделник от 22:40 часа по БНТ HD.
Всички епизоди могат да бъдат гледани и в сайта на БНТ.


ИЗБРАНО