”Столичани в повече” се завръщат със сезон 11

15 февруари 2017 | 14:19 Дачев
Седмица след своя 45-и рожден ден и преди началото на новите сезони на „Столичани в повече” и „Комиците и приятели”, Любо Нейков бе гост на водещите Деси и Сашо в предиобедното токшоу „Преди обед” по bTV.
 
Цели 6 години след излъчването на първи епизод на „Столичани в повече” на 23 март 2011 г., след повече от 150 епизода и 10 сезона, тази пролет bTV ще излъчи рекордния 11 сезон на любимия български комедиен сериал. 
 
„За съжаление знаехме, че няма да свърши лесно, защото когато се запознахме със сценария - прекрасните сценаристи бяха заплели такова кълбо с интриги, че разплитането му се оказа по-голямо заплитане! И това дава възможност за заплитане на взаимоотношенията... Този сезон героите ще се върнат в единствения квартал на София, който иска да се отцепи и да стане отново село – Извор. Там обаче нещата от живота ги настигат и те нямат мира...” – разказва Любо за новия сезон.
 
Всеки един снимачен ден отнема по 12 часа на актьорите, снимат се по 7-8 сцени, много често репликите се учат на място, споделя още той.  
 
Любо Нейков разкри, че скоро „Комиците и приятели” също ще започнат своя нов сезон в ефира на bTV. Стартиралото като „Комиците” преди близо 10 години предаване ще започне новия сезон според „комишкия календар”. А какво означава това, зрителите ще разберат съвсем скоро.
 
* * * * * * *
 
Извън телевизионните му проекти, Любо се върна назад във времето, спомни си първото качване на сцена, когато е в 4-и клас и се е изявил в качеството си на футболен коментатор на изпит. Актьорът и продуцент си спомни как е бил приет в НАТФИЗ от 2-ия път и какъв е бил животът му в Студентски град.
 
А какъв студент е бил Любо, разказа за зрителите на „Преди обед” проф. Румен Рачев. Любо разкри кои са най-важните неща за него както в личен, така и в човешки план, свикнали ли са съпругата и дъщеря му с известността му, с какво го изненадват, дали ще отслабва...


ИЗБРАНО