”Частен готвач” от 26 януари по Food Network

23 януари 2017 | 12:58 Дачев
Южноафриканецът Нийл Антъни (Neill Anthony) е готвач на звездите - създава невероятни менюта за най-изисканите небца.
 
В новия сезон на "Частен готвач" ("Private Chef") Нийл е поканен да готви в домовете на престижни приятели и клиенти в Кейптаун, като им помага да бъдат домакини на незабравими събития. Храната на Нийл винаги се откроява, така че в менюто ще откриете всичко: от щраусово месо през чийзбургери до сладолед от оризово мляко и браунита със “смъртоносна” доза шоколад.
 
Ако се присъедините се към Нийл, ще видите как живеят и се хранят суперзвездите!
Всеки четвъртък от 26-и януари 2017 г., от 21:00 ч. по Food Network в HD качество.

* * * * * * *

Още програмни акценти на канала през първия месец на годината:
 
"Кухнята" - всеки делничен ден от 17:00 ч. 
 
Водещите Съни Анерсън, Кейти Лий, Джеф Мауро, Марчела Валадоид и Джефри Закариан представят идеи за лесни рецепти, обсъждат най-новите кулинарни тенденции и отговарят на зрителски въпроси. Този сезон екипът ще сподели най-вкусните зимни рецепти, включително ароматно овесено ризото с гъби и мента, шоколадово-черешов пудинг на клечка и олицетворението на домашния уют в студения сезон - пържено пиле.
 
"Домашните рецепти на Валъри" - всеки делничен ден от 18:00 ч.
 
Носителката на “Златен глобус” актрисата Валъри Бертинели се завръща с втори сезон на своето предаване. Тя черпи кулинарно вдъхновение от семейството си с рецепти, които се предават през поколенията. Валъри се стреми да направи храната модерна, лесна за приготвяне, разбираема и, естествено, с превъзходен вкус! Този сезон тя е приготвила много апетитни изненади - като петзвездно италианско меню за френския готвач Людо Лефевр, съвършена храна за отрудения й съпруг Том и вдъхновение за романтична вечеря за Деня на Свети Валентин.
 
"Режи!" - всяка сряда от 21:00 ч.
 
Най-бързото кулинарно шоу се завръща с нови епизоди. В него, най-важни са уменията, бързината и изобретателността. Изпитваме способностите на многообещаващи готвачи в приготвянето на невероятни ястия от най-странните съставки. Участниците разполагат само с 30 минути за завършването на кулинарните си шедьоври - ще успеят ли да преминат в следващия кръг или ще бъдат “отрязани”? Присъединете се към водещия Тед Алън и журито, за да разберете кой ще стигне до финала.
 
"Звездата на Food Network" - всяка неделя от 01:00 ч.
 
Мечтали ли сте за собствено предаване по Food Network? Е, сега мечтата може да се превърне в реалност. Джада Де Лорентис и Боби Флей са водещи на поредицата, която кани 12 обещаващи кандидати да спечелят възможността на живота си. Всяка седмица състезателите ще преминават през серия от предизвикателства, а най-неуспешният ще бъде изпращан вкъщи. Но задачите, в които трябва да впечатляват, не са само кулинарни. Добавили сме напрежение: те трябва да покажат колко добри могат да бъдат пред камерата, а тримата финалисти дори ще заснемат пилотните епизоди на предаванията си! И ако това не е достатъчен стимул, припомнете си какво се случи с предишните победители, включително Гай Фиери.
 
"Ресторанти под надзор" - всеки понеделник от 21:00 ч.
 
Уили Дегел ръководи собствена верига стекхауси в Ню Йорк и знае какво е определящото за добрата работа на всеки ресторант. С помощта на скрити камери той наблюдава всеки аспект от бизнеса си, от персонала до клиентите. В “Ресторанти под надзор” Уили пренася богатия си опит и камерите си във Food Network. Той се среща с притеснени собственици и установява скритите проблеми в заведенията им. От служители, които предпочитат да се забавляват, вместо да работят, до обтегнати роднински отношения - ще успее ли Уили да спаси ресторантите, преди мечтите на собствениците им да се превърнат в кошмари?



ИЗБРАНО