Пилотно издание на „Необичайните заподозрени“

20 януари 2017 | 15:31 Дачев
Идва ли ляв президент, корупцията ли е името на злото и изчезна ли фамилната памет
 
С три горещи теми от седмицата започва новото предаване „Необичайните заподозрени“ по Bulgaria ON AIR с Георги Лозанов - в неделя, 22 януари от 19 часа.
 
Встъпването в длъжност на президента Румен Радев е повод водещият да постави за дискусия въпросите: Идва ли ляв президент? Какво стана с лявото и дясното у нас, разпаднаха ли се тези идентификации? Откъде идваха ябълките на раздора, с които президентът Плевнелиев беше замерян през целия си мандат? 
 
Дали корупцията е истинското име на злото и има ли тенденция понятието да се разшири дотолкова, че да обеме всички проблеми на прехода - това е втората тема в предаването, в което - освен гледните точки на събеседниците - зрителите ще научават и позицията на самия водещ.
 
Изчезна ли фамилната памет?
По тази тема, на Георги Лозанов ще гостува представител на известна фамилия и бивш министър на културата, наскоро издал книга с рецепти, съпътствани от забавно-носталгични истории. Кой е той и кои са останалите „необичайни запозодрени“ с неочаквана гледна точка, които ще пазят зрителите от постистината – ще видим в неделя вечер, след централните новини.


ИЗБРАНО