Геймшоуто „Семейни войни” с нов сезон от 30 януари, кастинги

18 януари 2017 | 16:38 Дачев
Кастингите в страната продължават
 
Докато в момента по NOVA се излъчват повторения на избрани епизоди на "Семейни войни", текат снимки на нов сезон на телевизионната игра. Тя ще зарадва зрителите с нови епизоди от 30 януари - всеки делничен ден отново от 18 ч.
 
Този път шоуто предвижда още по-атрактивни участници, много изненади и нова доза забавление.

* * * * * * * 

Предстои среща с много емоционални семейства, ще видим и познати лица, които ще влязат в студиото на предаването в нови конфигурации според правилата на играта, заредени с още повече хъс за победа.
В новия сезон ще видим двойка възрастни хора, които се включват заради емоцията да участвато. Както и семейство, което няма ни най-малка представа какво представлява форматът,  но при задаване на въпроси познава първите три топ отговора на 23 от 25 въпроса...
 
Освен доста атрактивни участници, зрителите ще станат свидетели и на много интересни въпроси и неочаквани на пръв поглед отговори в продължение на любимата реплика „Попитахме 100 човека…”.
 
До момента за целите на предаването са зададени над 9 000 въпроса на случайни 100 човека, а в ефир от началото на 2016 са минали над 1 700 от тях. За новите епизоди екипът на предаването е подготвил солидната порция от нови 1 800 любопитни въпроса, свързани с ежедневието на българина, като отговорите често са неочаквани. Статистиката показва, че на около 30% от въпросите мъжете и жените отговарят различно. В топ шест на отговорите има не повече от два повтарящи се. Оказва се, че мъжете произвеждат по-смешните и невероятни отговори на на пръв поглед стандартни въпроси, а жените от своя страна дават по-сложни и неповторими отговори.
 
* * * * * * *
 
Кастинги:
 
Записването става през интернет - на адрес: nova.bg/shows/register/325/регистрация/
 
До момента има записани над 550 семейства за новия сезон. От екипа споделят, че желаещите да участват в кастинга този път са наистина много, а в някои от градовете семейните войни започват още на място с импровизирана игра.
 
Бъдещи участници се появявали дори без предварителна уговорка с готовност да покажат най-доброто, на което са способни, за да си спечелят място в предаването. Една голяма родствена фамилия идва на кастинг с цели 4 отбора от различни хора с роднинска връзка помежду им.
 
„За кастинга може да кандидатстват всички, като според правилата на играта поне трима от отбора трябва да имат роднинска връзка. На практика това може да е и вашето, и моето... и всяко едно семейство” -  допълва продуцентът на предаването Атанас Маринов.


ИЗБРАНО