Две седмици преди финала на “Фермата”: Стоян срещу Краси

4 декември 2016 | 13:35 Дачев
"Питбулът" от село Бъта (Стоян Спасов) и инженерът от град Априлци (Красимир Колев) се изправят един срещу друг в преломен дуел
 
Стоян преди началото на играта коментира:
“За трети път съм на дуел и съм амбициран. Искам да покажа на моите деца как се боря. Като пораснат да следват примера ми и да се доказват всеки божи ден. Обичам ви, ще играя за вас!”. Макар че не получава подкрепата на останалите участници, Стоян вярва, че те го приемат за силен игра и това е причината да го изпращат на дуел за трети път. 
 
Според Нико (Николай Давидов от София), Стоян е псевдохайдутин, защото постоянно парадира, че защитава селото и малкия българин, а в същото време обяснява, че няма общо със селото, защото има собствен бизнес.
“Прави се на такъв, какъвто не е. На последния дуел показа мишкарско поведение” - смята Нико, който изпрати Стоян на дуел за трети път.
 
На арената в агитката на Стоян са мама Галя и Мария, а за Краси стискат палци Нико, Силвия, Юлияна и Финци.
 
Краси преди старта на дуела коментира:
“Идвам спокоен на втори дуел. Искам да му се насладя. Голямата награда никога не ми е била фикс идея. Но това не означава, че не искам да победя”.
 
* * * * * * *
 
Стоян смята, че ако победи в този дуел мястото му на финала е сигурно и затова е изключително мотивиран да победи. Той не крие желанието си да спечели наградата от 100 000 лева и е категоричен, че тази вечер Краси се прибира вкъщи. Увереността му предизвиква смях у останалите участниците, а опонентът му се шегува, че може направо да му дадат парите от наградата и всички да се прибират вкъщи.
 
Дуелът започва с въпроси от Алманаха – игра, на която Краси е заложил 1 точка. Сред другите битки ще видим и изключително оспорвана, в която двамата завършват с разлика от едва 12 секунди...
 
Кой ще успее да защити мястото си в шоуто и кой ще напусне две седмици преди финала (18 декември)? Тази вечер от 20 часа по bTV


ИЗБРАНО