Марги Хранова отсява таланти сред имитатори

4 декември 2016 | 09:59 Дачев
Изборът на участници предизвиква дълбоки противоречия в Съвета на „Пееш или лъжеш“ - в  понеделник, 20 ч. по NOVA
 
Утре вечер една от най-обичаните български певици ще се изправи на свой ред пред осем участника, неочаквани изненади и различните предизвикателства на забавното музикално шоу "Пееш или лъжеш". Маргарита Хранова ще вложи дългогодишния си професионален опит в откриването на един от талантите сред многото успешни имитатори. 
 
В надпреварата за дует с Марги ще се включи дама, спечелила приза „Мис Кюстендилска пролет“, която ще се опита да докаже, че красотата се равнява на музикалния талант. Танцьор от Узбекистан ще впечатли звездите с пластични умения на сцената на шоуто, а реализирана писателка ще пожелае да застане под светлините на прожекторите, този път в ролята на певица. 
 
Съветът ще се сдобие с нови членове в лицето на актрисата Стефания Колева, джаз примата Хилда Казасян и продуцента на шоуто Маги Халваджиян. Насоките и съмненията в участниците ще провокират поредица от спорове и забавни моменти, допълнени от Милица Гладнишка и Емил Кошлуков.
 
Ще се довери ли Марги на специалистите от Съвета или ще заложи на собствената си интуиция? Ще се увенчае ли с талантлив партньор или ще се отправи към Новогодишния концерт с добре заблудил я кандидат?


ИЗБРАНО