Гала отличена с „Жена на годината” 2016

2 декември 2016 | 15:37 Дачев
Водещата на предаването “На кафе” по NOVA с приз в категория „Телевизия” в конкурса на GRAZIA
 
Гала бе отличена с престижния приз „Жена на годината" в единадесетото издание на конкурса на списание GRAZIA, който се състоя миналата вечер. Водещата на „На кафе” взе наградата в категория „Телевизия", където се съревновава с други популярни лица от телевизионния ефир. 
 
Мотото на конкурса този път беше „Герои всеки ден”. 
 
Развълнувана съм, че получавам това отличие отново. Приемам го като признание, че аз и екипът ми си вършим добре работата и че сме сред героите, които всеки ден имат желанието да помагат”, коментира Гала, една от най-емблематичните телевизионни водещи у нас.

Гала е носител на титлата от 2007 г., а през 2011 г. бе номинирана (тогава наградата получи Мира Добрева от БНТ).

Вече повече от 10 години тя и предаването „На кафе“ правят съпричастни зрителите с живота на популярните и значими за обществото личности и ги запознават с новите световни тенденции в областта на здравето, красотата, културата и изкуството. Гала и предаването са известни и със своята ангажираност към социални и благотворителни каузи. 
 
Конкурсът „Жена на годината" на списание GRAZIA се провежда традиционно за 11 поредна година, а тазгодишното издание отличи жените с най-големи заслуги към обществения живот в България. На официалната церемония 13 дами взеха своя приз „Жена на годината“. Сред наградените лица е и актрисата Радина Думанян (позната на телевизионните зрители като д-р Биляна Захариева от медицинския сериал „Откраднат живот”).
 
Специални гости на събитието бяха дамите, избрани от публични личности за „герои всеки ден“, каквато бе и мисията на тазгодишния конкурс.


ИЗБРАНО