Кейт Бекинсейл: британка с кариера в Холивуд

3 декември 2016 | 08:26 Дачев
Горещата 43-годишна красавица е гост в „Като на кино” по-късно днес (от 18:00 ч.) по bTV Cinema
 
Британката, която от години е изградила успешна кариера в Холивуд, разказва откровено за началото, за мечтаните роли и си припомня някои от по-неуспешните си прослушвания. „Когато започнах да правя филми с големите студия, току-що бях родила бебето си и за мен това всъщност беше преживяването, което ме промени най-много, разказва Кейт Бекинсейл. И да правя филми се нареди някакси на второ място, не беше най-важното за мен в този момент, аз бях в балона на семейството и детето си, и не го преживях толкова стресиращо, колкото ако бях съвсем сама”.
 
В ролята на кореспондент на предаването влиза експертът по бойни изкуства, който от години живее и работи в Лос Анджелис – Антон Касабов. Той успява да разпита актрисата и за трудностите в правенето на каскадите на новия й филм „Подземен свят: Кървави войни”.
 
* * * * * * *
 
Гости в студиото са актьорът Валери Йорданов и катерачът Емилиян Колевски, участвал в правенето на каскадите на холивдуската продукция „Критична точка” (2015 г.) 
 
Емилиян ще помогне и в много ефектното начало на предаването, като ще спусне водещата Стаси Кара с въже от тавана на студиото. Тримата ще гледат заедно и историята на българската акробатка Делка Ненкова, която живее в Холивуд и сбъдва мечтата си да участва във филми.
 
Ще надникнат и зад кулисите на дългоочквания филм на американския дизайнер Том Форд „Хищници в мрака”, като ще чуят какво има да разкаже за филма самият Джейк Джиленхол


ИЗБРАНО