Веселин Маринов в ”Събуди се”

18 ноември 2016 | 19:43 Дачев
Предстоят срещи и с легендата Владо Николов, дъщерята на Стефан Шарлопов, световния шампион по брейк, зад кулисите на постановката „Маша и Мечока”

Съботно-неделният сутрешен блок по NOVA „Събуди се”, с водещи Мирослава Иванова и Деян Веселинов, и тази седмица ще събуди зрителите с най-любопитното от деня – от 7:55 до 11.00 ч. 
 
В събота в предаването министърът в оставка Лиляна Павлова ще говори за пътищата, политиката и пътищата в политиката. Какво предстои за ГЕРБ? Ще продължат ли строителството на пътища и санирането? 
 
Военният министър Николай Ненчев гостува в „Събуди се” в неделя – в края на властта дава отговор на някои от най-наболелите въпроси за българското общество - оградата срещу бежанците и протестите срещу мигрантите у нас. 
 
На живо от Харманли екипът на предаването проверява има ли опасност от зарази и какви мерки се вземат.
 
Парламентът си отива. Анализ на ситуацията и равносметка на това какво свърши и какво не ще направят депутатите Росен Петров, Велизар Енчев и Мартин Димитров.
 
Защо треньори посягат на своите възпитаници? Защо родителите нямат нищо против? Къде е границата в създаването на шампиони? Коментират волейболната легенда Владо Николов и психологът Маргарита Бакрачева. 
 
Веселин Маринов ще застане пред Мон Дьо по-откровен от всякога – какво си говорят с приятеля си Цветан Цветанов за загубата на ГЕРБ? За първи път певецът споделя и истинската причина за раздялата с бившата му съпруга Цветанка.
 
Ива Софиянска-Божкова е подготвила емоционална среща с Ева - дъщерята на бизнесмена Стефан Шарлопов.
 
* * * * * * *
 
Световният шампион по брейк е българин и ще гостува на „Събуди се“ в неделя.
В деня преди Нощта на театрите Алекс Сърчаджиева, Мария Статулова, Марта Вачкова, Красимир Куцупаров и Ники Урумов са „Лъжци по неволя“. Ще ги видим на живо от Сатиричния театър в последните им репетиции преди премиерата им на 21 ноември.
 
Всички са луди по „Маша и мечока“. В аванс преди грандиозното представление в София, камерата на “Събуди се” улови моменти от подготовката и уникалните костюми.
 
Водещият на „Събуди се“ Деян Веселинов представя най-голямото изложение с над 500 марки българско вино този уикенд.
 


ИЗБРАНО