Драматични обрати в шестия дуел на “Фермата” 2

23 октомври 2016 | 12:38 Дачев
Двете най-опитни жени в шоуто - една срещу друга: Ева и Галя
 
След като близо два месеца Ева и Галя се бориха за лидерско място във “Фермата”, днес двете ще се изправят една срещу друга на арената за дуели, за да защитят правото си да останат в шоуто. Двете ще отговарят на въпроси от Алманаха, ще се състезават за време и ще покажат сила в общо 5 битки, като точките за всяка от битките бяха предварително определени от Ева.
 
Това, което двете не подозират е, че преди битките всяка от тях ще чуе писмо от своето дете. Чрез водещите Иван и Андрей, двете дуелистки ще получат подкрепа от децата си в писма, прочетени на арената. Катрин – дъщерята на Ева и Христо – синът на Галя, вдъхват кураж и трогват до сълзи своите майки.  
“В последните години станах малко повече мъж, отколкото жена. Нося си характер и това дразни жените. Когато съм на терена, се бия до дупка”, закани се Ева преди началото на дуела и се обърна към подкрепящите я Краси, Финци, Юлияна, Калин и Тодор с думите: “Да, имам малко темерутест характер, но трябва да знаете, че ако някой от вас е гладен, аз ще остана гладна, за да ядете вие”. 
В агитката на Галя по време на дуела ще бъдат Мария, DEE, Ася, Михо, Деси, Стоян, Силвия и Ники.  
 
Думите на Галя към Ева преди началото на дуела са: “Ще видиш една по-различна Галина – не тази, която плаче в кухнята, а Галя от тетевенския Балкан!”
 
Коя от двете жени ще успее да запази мястото си във “Фермата” и коя ще трябва да напусне, ще стане ясно тази вечер от 20 часа по bTV.


ИЗБРАНО