Високите дами се завръщат: „Животът на високите“ сезон 2

25 октомври 2016 | 07:43 Дачев
Сериите започват от тази вечер с нови, още по-интересни истории
 
Вълнуващата поредица „Животът на високите“ ("My Giant Life") се завръща за втори сезон по TLC, за да разкаже впечатляващите истории на жени, които имат нелеката съдба да бъдат с нетипично висок ръст. Сериите ще предоставят на зрителите възможност да погледнат света през очите на високите дами и да преживеят заедно с тях трудностите в ежедневието, които ръстът им обуславя. 
 
Първият епизод от новия сезон ще се излъчи от 23 ч. на 25 октомври.
 
Зареждането на миялната машина или влизането в кола може да са напълно нормални действия, които всички извършваме с лекота. За героините на поредицата обаче обичайните домакински задължения нерядко са затруднени заради гигантската им височина и от приятно занимание се превръщат в кошмар. Нещо повече – трудностите не свършват дотук. Освен да преодолеят физиологичните си особености, дамите трябва преди всичко да намерят път към сърцата на околните, за да бъдат приети в обществото. Вперените в двуметровите дами погледи в супермаркета и любовните срещи с мъже с много по-нисък ръст са само една малка част от премеждията, от които трябва да намерят изход героините в поредицата. 
 
Още с първия епизод зрителите ще станат свидетели на трогателната история на 210-сантиметровата млада дама Линдзи, която въпреки високия си ръст вярва, че може да постигне една смела мечта, а именно – да се качи на голямата сцена. Докъде ще стигне тя в стремежа си да успее? 
 
Тази и още много вълнуващи истории предстоят в новия сезон на „Животът на високите“. 


ИЗБРАНО