„Откраднат живот“ засне последния епизод за сезона

21 октомври 2016 | 13:34 Дачев
„Биляна ще забременее до края на сезона, но двамата с Алекс ще минат през сериозни терзания. Според мотото на сезона маските ще паднат и Калин и Алекс ще разберат истината за размяната. Д-р Стилянова ще се спомни всичко, но през това време ще бъдат направени много нови разкрития и за действията на д-р Захариев“.
 
Това разказа сценаристът на „Откраднат живот“ Христина Апостолова. По време на разговора в лабораторията на МБАЛ „Св. Кирил“ Христина загатна, че именно мястото с десетки епруветки и проби ще бъде направено „на пух и прах“ от Виолета Захариева, която ще изгуби контрол след неочаквани събития в сезона. 
 
Сериалът засне последните сцени от втори сезон през изминалата вечер. В нощни снимки из улиците на кв. „Драгалевци“ героят на Димо Алексиев се оказа преследван от полицейска кола, след като скоростта и адреналинът надвишиха допустимата граница.. В екшън сцената бяха въвлечени Стоян Алексиев и Мария Кавърджикова, които имаха възможност да поставят финал на снимките на този сезон.
 
„Професор Генадиев е човек, изпълнен с огромна любов, но извършил огромно престъпление. Съпругата му и неговата професия са нещата, заради които той живее“ - така Алексиев описа образа на ерудирания професор и директор на болница.


ИЗБРАНО