Елен Колева срещу Ева утре вечер във ”Фермата”

1 октомври 2016 | 11:29 Дачев
Първи женски дуел в аграрното риалити; залогът е оцеляване в шоуто
 
Основният конфликт във втори сезон на “Фермата” е противопоставянето на известни срещу непопулярни участници.  В третия дуел, който ще се излъчи на 2 октомври - неделя - от 20:00 ч. по bTV, една срещу друга ще се изправят две силни жени, за да защитят честта на своя лагер.   
 
“Имах предчувствие, че Ева ще ме избере за дуелист. Единственият ми конфликт досега в групата беше с Ева. Влизам в тази битка, за да докажа, че известните са достатъчно силни, смели, че не сме лигли и можем да побеждаваме”, коментира предстоящия дуел Елен Колева. Според актрисата слабата страна на Ева е, че приема всичко лично и че в шоуто си е спечелила доста врагове, защото не си спестява мнението и се опитва да се налага.  
 
Според Ева пък, Елен е емоционално нестабилна и по-млада, което я слага в графата изгубил. “Стратегически исках да тествам мотивацията на Елен и затова я избрах. Исках да я проверя. Това не е само битка за издръжливост, а битка за достойнство. Мъжко момиче съм, минала съм през много неща и искам в неделя да покажа, че не ме е страх от нищо”, признава Елен.
 
Тази неделя 48-годишната Ева Димитрова от Перник и Елен Колева ще влязат в няколко поредни битки, чийто резултат ще определи коя от тях остава във “Фермата” и коя напуска шоуто. Петте битки ще бъдат с различна трудност и ще проверят издържливостта, силата и уменията на дамите. Зрителите ще видят коя е по-умела в стрелбата с лък, в сглобяването на дървен мост и други.  
 
“Игрите няма да са никак лесни”, признава Елен. 
“Това е дуел на честта между известни и неизвестни”, смята Ева. 


ИЗБРАНО