„Островът на 14-те с Беър Грилс“ от 2 октомври

30 септември 2016 | 11:54 Дачев
По Discovery Channel, Беър Грилс отправя ново предизвикателство на група оцеляващи
 
Оцеляването на най-приспособимия преминава на друго ниво с премиерния нов сезон на поредицата „Островът на 14-те с Беър Грилс“. Международно признатият авантюрист и експерт по оцеляването ще постави най-голямото предизвикателство до момента на няколко модерни американци.
 
Могат ли тези хора да оцелеят на самотен остров без луксозните и дори основните придобивки на съвременния живот? 
 
Това предстои да разберем в поредицата, която стартира на 2-ри октомври, неделя, в 20:00 ч. по Discovery Channel. 
 
* * * * * * *
 
„Островът на 14-те с Беър Грилс“ е поредица, която не разчита на нито един от обичайните риалити похвати – няма награди, елиминации, победители и операторски екипи. В шест епизода, заснети от самите участници, сериите ще покажат битката за оцеляване на 14 мъже. Всички те са коренно различни един от друг: самотен баща, травматолог, пожарникар и адвокат. Това, което ги обединява, е общата им кауза да оцелеят в екстремни условия и да се докажат. Този експеримент ги тласка до предела на възможностите им и ги провокира да поставят на изпитание своите физически, умствени и емоционални граници, борейки се за живота си. 
 
Още с първия епизод от новия сезон зрителите ще станат свидетели на изключително интригуващи и напрегнати моменти. Веднага след пристигането си на острова, групата оцеляващи прави критична грешка, която подлага на риск сигурността на всички. Изтощителната жега и продължителното обезводняване поставят живота на един от участниците на косъм от смъртта...
 
„Островът на 14-те с Беър Грилс“ е поредица само за решителни мъже! Ще успеят ли тези модерни американци да оцелеят далеч от цивилизацията, сред предизвикателствата на дивата природа?


ИЗБРАНО