Непознатата Аня Пенчева в ”Извън играта” по БНТ GD

29 септември 2016 | 13:30 Дачев
Известната българска актриса в откровено интервю пред Люба Пашова
 
„Извън играта“ се завръща в ефира на БНТ HD тази събота, 1 октомври 2016 от 22:00 часа. Първият за сезона гост в обновеното студио на предаването е актрисата Аня Пенчева.
 
В откровен разговор, в който няма място за думата „секссимвол“, тя разкрива една прекрасна и неразказвана досега история за своите родители, започнала на един бял кон край граничната бразда. Пред зрителите на БНТ любимата звезда от театралната сцена и екрана споделя своите най-инфарктни моменти като майка, която винаги подкрепя децата си в техния личен избор.
 
Актрисата, която започва професионалния си път на сцената в Младежкия театър, днес е една от примите на Народния театър „Иван Вазов“. Аня Пенчева продължава да буди възхищение както с таланта си, така и с изключителното си умение да споделя собствената си енергия с хората. Пред водещата Люба Пашова актрисата признава, че това е способност, която не може да се научи  – или я имаш или не ти е дадена. 
 
С ролите си в киното и с превъплъщенията си на сцената, Аня Пенчева изгражда своя провокативен образ, който вълнува и днес. Щастлива е, че животът не я е срещал с неблагодарни хора и смело заявява, че не се е сблъсквала с големи предателства. Звездата от най-обичания от зрителите български филм на всички времена (според класацията на зрителите на БНТ „Лачените обувки на българското кино“), е убедена, че и днес живеем във „време разделно“.


ИЗБРАНО