„Големият див север“ по Viasat Explore

29 септември 2016 | 10:45 Дачев
Две премиерни поредици ще представи Viasat Explore през идните седмици. Войните на роботите“ ще се излъчва от 11 октомври, а епизодите на „Големият див север“ зрителите могат да проследят от 5 октомври.
 
Войните на роботите("Robot Wars") прави своя дебют през октомври тази година по Viasat Explore. Завръщайки се след 12-годишно прекъсване, тази поредица съдържа всичко, което превърна оригинала в хит - касапницата, хаосът и разлетия петрол. Водена от Дара O'Брайън и Анджела Сканлон, новата поредица представя приятели, семейства и колеги с интерес към метала, които изправят своите специално изработени машини за убиване срещу четирите скандално известни домашни робота. 
 
Присъединете се към Дара и Анджела, и четирите домашни робота – Дед Mетал, Сър Килалот, Матилда и Шънт – с нови индивидуални особености в стил 2016 година за един екшън с изстъргване на механизми, разглобяване на колела и цепене на метал.
 
„Войните на роботите“ - от 11 октомври до 15 ноември, всеки вторник от 22:45 часа.
 
* * * * * * *
 
Не по-малко интригуваща е и другата премиера през октомври. „Големият див север("Great Wild North"), която отвежда зрителите до отдалечената дива пустош на Аляска и Юкон, за да се запознаят с местните мъже и жени, които се борят с природните стихии, за да изкарват прехраната си. Тази поредица от осем части изследва уникалния живот на хората, родени, за да се справят в големия див север.
 
Изправени пред безпощадната околна среда, местните жители се надпреварват с времето, за да изкарат, в рамките на един кратък ловен сезон, пари за цялата година преди по-студените месеци, когато се сблъскват с минусови температури, смъртоносни хищници и животозастрашаващ недостиг на храна. 
 
„Големият див север“ - от 5 октомври до 23 ноември, всяка сряда от 22:45 часа.


ИЗБРАНО