”Елена от Авалор” по Disney Channel след месец

28 септември 2016 | 09:56 Дачев
Елена от Авалор
 
Ситуирана в омагьосаната приказна земя на Авалор, поредицата разказва историята на Елена, смела и авантюристична тийнейджърка, която е спасила царството от зла магьосница и сега трябва да управлява като принцеса, докато не стане достатъчно голяма, за да бъде кралица. Пътуването на Елена ще я накара да разбере, че новата й роля изисква съобразителност, издръжливост и състрадание - чертите на всички истински велики лидери.
 
В историята е въвлечено влиянието на различни латински и испански култури чрез архитектура, традиции, храна и обичаи. Магията, митологията, фолклорът и музиката също играят важна роля във всеки епизод чрез песните, обхващащи редица латиноамерикански музикални стилове, включително мариачи, латино поп, салса, банда и чилийски хип-хоп.
 
Новите епизоди тръгват на 29 октомври от 11:00 часа по Дисни Ченъл.
 
* * * * * * *
 
Още премиери на канала през октомври:
 
Групата на Алекс - сезон 2
 
С настъпването на края на лятото родителите на Алекс обявяват, че той ще трябва да се премести в САЩ. Алекс не е щастлив от това и заедно с Джо и неговите приятели, се опитва да остане.
 
Групата на Алекс е поредица за няколко приятели, които започват гимназия и откриват, че ученическият живот е пълен с предизвикателства, пред които трябва да се изправят, преследвайки мечтите си. 
 
От 10 октомври, 20:30 часа.
 
Междузвездни войни: Звезден разрушител
 
Във фокуса на поредицата е семейството на трима млади братя и сестри, известни като звездни разрушители. Когато най-младият открива естествената връзка със Силата чрез древен артефакт – Кибер  Сабър , той и семейството му са изправени пред епична борба срещу Империята, за да възстановят мира и свободата на галактиката.
 
Нови епизоди от 17 октомври, 19:30 часа
 
Тръгват и нови епизоди на други обичани предавания:
Аз съм по средата (всяка неделя в 10:00 часа)
Псевдо котка ( от понеделник до петък от 10:45 и 17:10 часа)
Аз съм Луна (от понеделник до петък от 18:00 часа).


ИЗБРАНО