Личната история на Яна Овчарова - в ”Характери”

24 септември 2016 | 08:41 Дачев
Неделя, 25 септември от 15:30 ч. по Bulgaria ON AIR - дъщерята на Румен Овчаров следва своята страст, музиката, въпреки неодобрението на баща си и семейството
 
„Характери“ ще представи ексклузивно интервю с Яна Овчарова, в което тя ще разкрие интересни истории от живота си. Родена е в Москва, израснала е в Козлодуй, а още като дете се е разхождала из коридорите на атомната електроцентрала. Приета е да учи във Виена, но отказва, защото не иска да е далеч от приятелите си в България. Обикаля Щатите, работи като рецепционистка в Аляска. 
 
Приключенията й са безрбой, но музиката е нейната страст и тя я следва въпреки неодобрението в лицето на строгия си баща и липсата на подкрепа в семейството. 
 
* * * * * * * *
 
В същото предаване зрителите ще видят още: 
 
- Коя е дамата със силен характер до Едуард Сноудън, която е до него по време на разтърсващите му разкрития;
- Историята на австрийския катерач Хенрих Харер, който се сближава с Далай Лама и вдъхновява филма на Брад Пит „Седем години в Тибет“;
- Историята на Майкъл Оуър, разказана от Биляна Митева – бездомното момче от гетото, което става шампион в професионалната футболна лига в Америка благодарение на една жена, поела грижите за него. 
 


ИЗБРАНО