Disney Channel - премиерите през септември

29 август 2016 | 11:30 Дачев
Детегледачки в акция("Adventures in Babysitting") - премиера
Филмът ще се излъчи на 17 септември, събота, от 11:30 часа
 
В стотния оригинален филм на Дисни Ченъл  „Детегледачки в акция” участват популярните актриси Сабрина Карпентер („Райли в големия свят“) и София Карсон („Наследниците“). Това е историята на две съперничещи си детегледачки-тийнейджърки, Джени и Лола, които обединяват усилията си, за да намерят едно от децата, което случайно остава без надзор в големия град.
 
Приключенската комедия е създадена за деца, тийнейджъри и семейства - в култ са издигнати индивидуалността, приятелството и самостоятелността. Почит към класиката от 1980 година с познати и култови сцени.
 
* * * * * * *
 
Аз съм Луна“ - нови епизоди от 19 септември, от 17:30 часа
 
Открийте за какво се готви Луна в новия етап от своя живот, как страстта й за кънки и танци ще разцъфне, ще срещне нови приятели и ще намери любовта по пътя.
 
С международен екип и много музика, романтика, хумор и кънки, „ Аз съм Луна“ е оригинална продукция на Дисни Ченъл Латинска Америка съвместно с Дисни Ченъл Европа, Близкия Изток и Африка.
 
* * * * * * *
 
Псевдокотка“ - премиера от 26 септември, от 17:10 часа
 
История за Гарк, наивно 9-годишно извънземно с неконтролируеми супер сили, което е избрано да спаси вселената… и Макс - неспокойна, но суетна домашна котка, която предпочита да спаси себе си.
 
Когато Гарк катастрофира с космическия си кораб в пералното помещение на Бети, намира нов дом и ново нестандартно приятелство с Макс, който бързо се научава как да се възползва от мистериозните извънземни сили на Гарк, както и от нежната му, доверчива природа. Макс обожава факта, че има почитател, който би направил всичко за него, но огромното любопитство на Гарк и липсата на разбиране за живота на земята тласка Макс извън зоната й на комфорт и я забърква в главозамайващи приключения.
 
* * * * * * *
 
Чисто нови епизоди на любимите продукции:
 
Мега-чудесата: на калинката и черния котарак (5 септември, понеделник, 17:35 ч.) 
• Кейси под прикритие (10 септември, събота, 9:30 ч.) 
• Райли в големия свят (10 септември, събота, 11:00 ч.) 
• Лив и Мади (11 септември, неделя, 10:30 ч.)


ИЗБРАНО