„Шоуто на Слави” ще продължи да се излъчва

24 август 2016 | 16:55 Дачев
Официално съобщение до медиите
 
bTV Media Group и „Седем осми” подписаха нов договор за „Шоуто на Слави”. Предаването, което е в традиционния си летен отпуск, и през новия сезон ще се излъчва както и досега - всяка делнична вечер от 22:30 часа. Водещ на шоуто остава Слави Трифонов
 
През новия телевизионен сезон bTV ще излъчи и филма на „Седем осми” за концерта на Слави и Ку-ку бенд в Лондон (от м. май 2016 г. - бел.ред.)   
 
Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group:
„Шоуто на Слави” е едно от най-емблематичните и високорейтингови предавания в ефира на bTV. Радваме се, че Слави и Ку-ку бенд ще бъдат част от програмата, за да продължат да правят това, в което са най-добри – забавни актьорски вечери, злободневна сатира, музикални изпълнения, разговори с най-интересните световни и български личности“.
 
Слави Трифонов:
„Продължението на договора между "Седем осми" и БиТиВи Медиа Груп е естествено заради свободата да реализираме медийните си проекти и гражданската си позиция“.

* * * * * * *

Засега не се съобщава срокът, за който е подписан новият договор. Предишното подновяване бе за 3 години и бе обявено още през месец юли 2013 г.


ИЗБРАНО