“Пееш или лъжеш” - ново музикално шоу, кастинг

24 август 2016 | 14:09 Дачев
Нов проект събира зрители и известни личности през есенния телевизионен сезон на NOVA
 
Тази есен зрителите ги очаква ново предизвикателство - забавното музикално шоу “Пееш или лъжеш”.  В него хора с артистични умения и  харизма, които пеят фалшиво или пък имат истински талант, ще си партнират с известни музикални изпълнители.
 
В ролята на водещи на проект ще влязат Мария Игнатова и Ненчо Балабанов.
промо видео
 
Всички, които се чувстват добре под светлините на прожекторите, независимо дали притежават мечтания музикален талант, могат да се запишат в кастинга за “Пееш или лъжеш”.
Който желае да се запише за участие, трябва да се обади на телефон 088-5613363
 
Кастингът ще се проведе на 9,10 и 11 септември в НДК, „Студио 5”.
 
* * * * * * *
 
През есента в ефира на NOVA, във всеки епизод на “Пееш или лъжеш”, участниците ще бъдат оценявани от една известна личност от музикалната сцена у нас. Част от тях ще бъдат забележителни певци с музикален талант, а останалите ще твърдят, че притежават такъв. Гост-звездата ще има специална мисия – да определи кой „пее” и кой „лъже” на сцената, а на финала я очаква дует с победителя.
 
NOVA е първата телевизия в Европа, която ще заснеме и излъчи международния формат "I Can See Your Voice", като това е поредна стъпка в стратегията на медията да въвежда на пазара разнообразно и качествено телевизионно съдържание. Продуцентите на проекта - "Global Films" - обещават забавни моменти и позитивни преживявания в напълно различен за зрителите проект.
 
Какво ни очаква в “Пееш или лъжеш”? Кои са звездите на сцената и кои са хората, които ще застанат до тях? Колко забавно може да бъде едно фалшиво музикално изпълнение?
 
Отговорите на тези въпроси ни очакват през есента. 
 


ИЗБРАНО