Кулинарната рубрика по БНТ1 сутрин се завърна

18 август 2016 | 17:58 Дачев
Хапка свежест със Сандра“ с утвърдени и млади музиканти по БНТ1
 
Освен изкущаващи кулинарни предложения, зрителите ще се насладят и на много хубава музика всеки делничен ден между 8:30 до 9:00 ч.
 
Водещата Сандра Алексиева показва бързи и лесни свежи рецепти, подходящи за летния сезон, гарнирани с впечатляващи изпълнения на живо. Вторият сезон на рубриката през август и септември е заснет на открито в барбекю лагера на „Хапка свежест“.
 
Музикантите от легендарната група „Атлас“ вече споделиха своите кулинарни вкусове и представиха за първи път в ефира парче от последния им албум „Да стопим леда“. Около барбекюто вече се присъединиха и младежите от група The Roost, които изпълниха своята авторска песен „Заедно“, и младият музикант Константин Томов. Зрителите ще могат да видят в различно ампоа кандидатите за участие в риалити формата на БНТ „Голямото Rock междучасие“, който подкрепя младите български музикални таланти. 
 
Сандра:
Знам колко е трудно на младите изпълнители да се реализират у нас и за мен е удоволствие да ги представя в рубриката, да им дам възможност да докажат дарбата си и да бъдат гледани и слушани от многобройна аудитория“.
 
По време на снимките, фотографът Васил Невенов се грижи за художествените фотосесии на талантите.


ИЗБРАНО