Финална седмица на „Черешката на тортата” 7

24 юли 2016 | 19:00 Дачев
Домакините са Иво Инджев, Мира Добрева, Камелия Воче, Рут Колева и Филип Аврамов
 
С много хумор, любопитни теми и състезателен дух приключва новият седми сезон на „Черешката на тортата” по NOVA. Тази седмица ще видим петимеата участници на кулинарната сцена в нов опит да спечелят престижния плакет и титлата „Домакин на седмицата”. 
 
С досегашните си участия, всеки от тях вече има необходимите умения, знае каква е печелившата стратегия и е твърдо решен сега да излезе от кулинарното шоу като победител. Но „Домакинът на седмицата” и този път ще е само един!
 
Фицата ще открие седмицата с вечеря не къде да е, а в дома на сестрата на съпругата си. Във вторник Иво Инджев ще отведе групата във вилата си на село, за да ги посрещне с био продукция от собствения двор и златни пъстърви, уловени от местния рибарник. Камелия Воче, смятана за кулинарен експерт, ще сътвори една много приятна вечеря в студиото си. В четвъртък най-младият член в групата – Рут Колева, ще отвори вратите на дома си, където отскоро живее с новия си приятел. Ще има ли сватба – това ще бъде една от най-обсъжданите теми на седмицата. А за финал Мира Добрева ще изненада компанията с вечеря в къщата на добър приятел.
 
Финалната седмица на кулинарното шоу обещава да донесе поредната порция свежи идеи, разнообразни специалитети, добро настроение и много изненади за зрителите.


ИЗБРАНО