Премиерен сезон 6 на френския ”Профилиране” по AXN

1 юли 2016 | 16:30 Дачев
От 8 юли, всеки петък от 22:00, базовият канал AXN завърта премиерно шести сезон на френския криминален сериал "Профилиране". 
 
Клое Сент-Лоран е психолог със специализация в криминологията. Нейните експертни умения и изключителна чувствителност й позволяват да дешифрира мислите на убийците и жертвите и да помага на полицията в разплитането на най-трудните случаи.
 
След края на работата си по сезон 5, актрисата Одил Вилмен се заема с роля, която е напълно различна от тази на разследващата съдебна психоложка Клое Сент-Лоран. Одил изиграва Александра Ланг - жена, излежаваща присъда за убийството на мъжа си, след като 11 години е била жертва на физическо и психическо насилие.
 
Филмът е създаден по действителен случай, а Одил Вилмен се е срещала неколкократно с истинската Александра в затвора, за да пресъздаде по-достоверно преживяното. 
 
* * * * * * * 
 
Тийн вълк” сезон 5 по AXN Black
от 14 юли, всеки делничен ден с начален час 18:30
 
Това определено е един от онези сериали, които успяват да завържат зрителите пред телевизионния екран със смесицата от митология, страхотни специални ефекти и изумителен сценарий, той е истински хит за феновете.
 
“Ние винаги започваме новия сезон, говорейки за различни митологии, а началото на този е едно от най-увлекателните - историята за призрачните ездачи и идеята, че Адската хрътка (или Черното куче) е част от Дивия лов", казва в интервю продуцентът Джеф Дейвис за Дивия лов от първи епизод на 5-ти сезон.
 
* * * * * * *
 
"Тайни и лъжи" сезон 1 по AXN White
от 12 юли, всеки вторник и четвъртък с начален час 21:15
 
Бен Крофърд /Райън Филипи/ е семеен мъж, възприеман по-скоро като добрия самарянин, за миг се превръща в главен заподозрян в убийство, след като открива трупа на съседското дете – Том Мърфи - в гората. Докато следовател Андреа Корнел /Джулиет Луис/ води разследването и копае надълбоко в търсене на истината, случаят се оказва с необратими последствия за Бен.
 
За да изчисти името си, той ще трябва да разбуни кошера в измамно спокойния живот в предградията и да разкрие мръсните малки тайни на съседите си... Никой не е извън подозрение! Животът на семейството на Бен, вече хвърлен в безпорядък, се преобръща напълно с главата надолу, когато той предприема рисковано пътуване, за да докаже невинността си.

Премиерата на сериала в България бе на 6 март 2015 г.  - прочетете подробности.



ИЗБРАНО