Азис с нова латиноверсия на „Хабиби“

1 юли 2016 | 16:25 Дачев
Азис поднесе невероятна изненада на многобройните си почитатели с новата латиноверсия на тоталния хит „Хабиби“. Звездата засне и уникален клип, който от днес върви по Фен ТВ
 
Вижте видеото.
 
То е заснето при температури, надхвърлящи 40 градуса. Азис обаче - като професионалист - стоически се справил с жегата и не се оплакал нито веднъж. С изключително топлото време трябвало да се пребори и малкото кученце Ерос, което вече е доста пораснало. Сладкият пекинез, който вече е добре познат от участието си в оригиналната версия „Хабиби“, бил доведен на снимачната площадка от своя собственик - Вили от модния тандем Вили и Маури.
 
Азис получил правото да снима навсякъде из територията на Nu Boyana Film Studios (с изключение на декора с Ню Йорк, където в същия момент снимал холивудският ас Самюъл Джаксън).
 
За снимките на латиноверсията на „Хабиби“ Азис избрал да работи с камерен екип от двама човека – оператора Иван Иванов-Кърпата и гримьорката Джули Ангелова. „За първи път използвах 4К камера, която бе любезно предоставена от моя приятел продуцента Ненчо Касъмов. Беше много интересно, тъй като обективите трябваше да се сменят на всеки 4 минути“, сподели хитовият изпълнител.


ИЗБРАНО